|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj se lahko pojavi alergija na mleko
14.1.2005 22:32:47   
bini
Moji 7 mesečni punčki bi rada dala tudi kak jogurt ali skuto, pa sem slišala, da če prezgodaj začneš z mlečnimi izdelki, lahko izzoveš alergijo na mleko, ki se pojavi kasneje.. Ima kdo kakšne izkušnje s tem?? Hvala in lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   kdaj se lahko pojavi alergija na mleko
14.1.2005 22:39:33   
KIRA
pri prvem hranjenju še ne, ker se pol sam tvorijo protitelesa. pri naslednjempa že lahko, ni pa nujno.
moja je zdejle 5 mesecev, pa ji že dajem alpsko mleko. ni nobene reakcije. še mozoljčkov ni dobila, ko jih je cel čas pri adaptiranem dobivala. hecno a ne?

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   kdaj se lahko pojavi alergija na mleko
14.1.2005 22:50:15   
bini
si pa pogumna... jest si pa ne upam o alpskem niti razmišljati ne... so me čist prestrašli, da vsaj do enega leta ne...tako da ji tud kašice delam z aptamilom... a preveč kompliciram?? :zmeden: .. eh, boljš tko, kot pa da se sekiram :)

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   kdaj se lahko pojavi alergija na mleko
15.1.2005 11:29:03   
dory
Jaz sem mu pri petih mesecih dala za poskusit kravje mleko...ker adaptirano mu ni nikol prav disalo...in je tako z veseljem popil..od takrat smo pocasi zaceli uvajat to mleko in danes pri skoraj devetih mesecih je navdusen nad tem mlekom,prav tako nima nobenih tezav...

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   kdaj se lahko pojavi alergija na mleko
15.1.2005 11:33:09   
KIRA
moja mama je nam vsem trem dajala ono mleko že od tretjega meseca naprej, pa nismo bli noben alergičen. mala je najbrž čit po meni, iste težave ima ko sem jaz imela - bruhanje, kupčki, občutljiv želodček na adap. mleko. pa sem ji kar dala. zgleda da bo čista mama.
hehe. 9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   kdaj se lahko pojavi alergija na mleko
16.1.2005 12:12:44   
Natasa-6
Če je otrok alergičen na mleko, se to prenaša tudi preko tvojega mleka, tako da bi že ugotovila, če bi bil res alergičen, saj predvidevam, da ti normalno ješ mleko in mlečne izdelke. Zato le pogumno! Če pa bi se slučajno res pojavila alergija (majhna verjetnost, ker je do zdaj ni bilo), je vseeno bolje, da se zdaj, ko še ne pozna drugih okusov, ker ta alergija mine, če se drži dieta. Pri moji Teji so ugotovili alergijo, ko je bila stara 6 mesecev, tako da sva zdaj obe na strogi dieti brez mleka in jajc (je alergična na oboje), pa se mi ne zdi nič hudega, ker še ni navajena na te okuse, tako da brez težav sprejme riževo, ovseno ali sojino mleko in pa sojine jogurte. Sicer je ta hrana precej dražja, a saj bo minilo. Alergologinja je rekla, da ker smo tako zgodaj ugotovili, bo minilo največ v roku 1 leta.
Zato - pogum, pa dober tek!
Mleko bi pa jaz dajala kupljeni pasterizirano (tisto, ki ima rok trajanja 1-2 dni in ne alpsko!

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   kdaj se lahko pojavi alergija na mleko
16.1.2005 21:30:34   
lin
Jaz moji Lin dajem jogurtke in sadne skutice že kak mesec(sedaj imamo 6 mes.)
Tudi mleko (navadno-za prekuhat,katero rečim z vodo=2 dcl mleka ,1 dcl vode)Obvezno pa 3.5,ker tisto 1.6 ima premalo maščobe,dajem že ene 3 tedne!
Vse o.k.,nobene alergije!

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   kdaj se lahko pojavi alergija na mleko
17.1.2005 10:52:20   
KIRA
men je pa mama svetovala, naj s smetano in jogurti še počakam, ker vsebujejo vsemogoče bakterije (lificobacilus, pa razne probiotike itd.) favna in flora v dojenčkovem črevesju še nista tako zelo razviti, da bi to dobro prebavili.
jaz č bi ji davala, bi ji čist mičkene količine - mogoče eno žličko ali dve.

mimogrede da vam javim - moja je zdejle že boljša, še kiha in kašlja, ampak nima več vročine. in ni ješča te dni.
sem jo pol tko na finto dobila, da sem delala manjše obroke, z alpskim mlekom in sem notri v to dala comfrmil. ni hotla jest. vsak obrok je več ko pol pustila. sem se začela bat, da bo shujšala, pa sem jo z alpskim pretentala. zgleda da ji je bolj všeč kot vse drugo.9nebesa pa kakec je spet postal rumen in ne zeln kot po comformilu. takega je imela, dokler je bla še dojena.

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?