|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ali je možno, da je prišlo do SS?
9.1.2008 11:00:55   
natasarobi
5. in 6 sem imela rjav izcedek (kar ni običajno pri meni), 07.01.08 (bolečina, ki jo ponavadi ni) in 08.01.08 normalno krvavitev, danes pa krvavim ko zmešana (ne vem, če sem kdaj toliko, še po UPN in po prvi mens. po UPN ne) in eni črni/temni koščki se izločajo?

Sicer se vse dogaja čisto normalno po planu (menst.), sicer smo menst. pričakovali, ampak je pa tudi možnost, da bi zanosila.

A se splača kaj g. omenjat - glede na to, da sem imela dvakrat UPN? A bi lahko to na kakšen način preverila? 

Kaj bi lahko drugače bilo - me je ful šok, k sedim pa čutim, da kar teče!?

Hvala.

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 10.1.2008 8:25:57 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ali je možno, da ....
9.1.2008 11:04:26   
Anonimen
Če imaš test doma ga naredi, pa boš vedela na čem si. Ti pa ne bo itak nič pomagal.
Možno je pa vse. Ti zgodnji splavi so ful pogosti.
Jst sm imela že tri, v 5em tednu, pa niso mogli tud nič. Pač mela sm test pozitiven čez par dni pa ful močno krvavitev. Gre samo vse naprej.

Možno je pa tud da si imela kkšne hormonske motnje, stres al pa kej podobnga pa imaš zato tako menstruacijo.
Ali pa se sam telo čisti, tud to se dogaja.

(odgovor članu natasarobi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Ali je možno, da ....
9.1.2008 12:46:11   
Špelca21
IZVIRNO SPOROČILO: natasarobi

...eni črni/temni koščki se izločajo...


Ne vem, če ti bom kej pomagala ampak jst mam skoraj pri vsaki menstruaciji prvi dan ali pa dva take temne koščke (tko kot ena sluz al kako naj opišem)user posted image . Pa nisem nikoli bila noseča niti ni bilo možnosti, da sem ker imam zaščito.

(odgovor članu natasarobi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Ali je možno, da ....
9.1.2008 12:50:34   
Anonimen
SS- spontani splav
UPN- umetna prekinitev nosečnosti

SS je pogost pojav,saj veliko žensk sploh ne ve, da so sploh  bile noseče, zato je strah popolnoma odveč. Do 7 tedna se ponavadi samo sčisti, seveda je pregled pri g nujen. 
Tile koščki so pa tudi normalen pojav, sploh, če uporabljaš tampone. Ker pri tamponu se kakšen dan ali dva več čistiš kot ponavadi.

(odgovor članu Špelca21)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Ali je možno, da ....
11.1.2008 9:13:02   
natasarobi
Jaz še kar krvavim, sicer manj kot sem, ampak zdaj pride moment in se kar ulije, čeprav je prej nekaj ur mir in še vedno imam na momente kar velike koščke, ki se izločajo.

Danes je 5 dan od kar imam močno (4-5 dnevih imam ponavadi konec mens.), kri je čisto sveža in če se tekom dneva ne umiri bom malo poklicala v Ljubljano na svetovanje, da mi povejo kam naj se obrnem.

Kam ste se ve obračale v takšnih in drugačnih težavah? Na urgenco se mi ravno ne zdi primerno it, ker me nič ne boli (počutim se v redu), krvavim pa tudi ne tako, da vložek ne bi vpijal.

Koliko ste ve krvavele pri ss in kakšne druge težave ste še imele?



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Ali je možno, da ....
11.1.2008 9:40:23   
Bety upa
Pri vsakem ss sem imela hude bolečine in krvavitve....Samo jaz sem vedno delala BC teste, ki so mi to tudi potrdili....Močna črtica, obarvana  3.minutah pove veliko....Pa tudi tista švoh v 10.minutah....

Lahko pa da si še vedno noseča?!?! Naredi test! So tudi takšni primeri, ko se kri vlije v potokih in nosečnost vseeno vztraja....

(odgovor članu natasarobi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Ali je možno, da je prišlo do SS?
11.1.2008 10:17:54   
Anonimen
Na tvoje vprašanje ne znam odgovorit, ker je za mano prva menstra po UPN, tko da noseča ne bi mogla biti. Je pa bila tko močna kot še nikol do zdaj in je tudi trajala dlje. Me je bilo mal strah, ali je vse ok, sicer zadevo pripisujem UPN in hormonskim spremembam. Mal se tudi bojim spet zanosit, dokler stanje ne bo tko kot prej. Ne vem, ali so te močne krvavitve lahko kaj nevarne user posted image  

(odgovor članu natasarobi)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Ali je možno, da je prišlo do SS?
11.1.2008 11:15:06   
natasarobi
Anonimna - krvavitev je lahko nevarna, že zaradi tega ker izgubljaš kri in lahko pomeni, da je nekaj narobe in da se ne celi, lahko pride do vnetja po abraziji,...

Sama sem imela 2x umetno prekinitev in moram rečt, da nisem krvavaela tako močno, zato imam na sumu, da je nekaj narobe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?