Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, pa želim, da bo leto 2008, vaše leto.

.tako da sem sedaj tukaj popolnoma sveža z novim imenom in naj bo začetek leta in začetek mojega ponovnega pisanja na rr,res začetek novega obdobja s srečnim koncem.priznam .da sem vas brala in se veselila z vami ,ter bila žalostna ko ste bile žalostne ve.toda enostavno še nisem bila pripravljena .evo sedaj pa sem spet med vami in počutim se odlično,če konec janurja pride
,grem na ponovni ivi z ampulami,drugače pa veselo čakam da pridem na vrsto za ivf.
Želim ti, da se ti čimprej uresniči tista ena želja, po kateri smo in nekatere še vedno hrepenite, hrepenimo.
obiskala prav 1.1. In kakšna je tvoja ponudba glede omenjene blazine?
kot zombija, čeprav sem jaz potm spala do 10h. Dobro, da Blaž nič ne sliši in lepo mirno spi, klju temu da Tim joka.
, velikokrat se zbudim ponoči in se po dve uri obračam in gledam v luft, ker ne morem spati. Sej drugače pa nadoknadim čez dan.
Želim ti lepe priprave na prihod
.