Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Drugače pa je vsa srečna, ko se ati tušira (beri odmaka) in on rabi po pol ure, da se odmoči in zbudi. Po moje še včasih zadrema. No in Ana mu takrat v bano meče dude, igrače, brisače, kakšen mamin modrc se znajde notri, skratka vse, kar pač doseže.
. Tole naj mine, potem bo pa druga pela!
. Sem že mislila, da bova mogla z Urbanom kam lavfat in sem kar mal nervozna. No vsaj vejo, da sva tu, ker ven tako ne morva.
v usta.
. Samo , da mamica slučajno ne bi imela premalo sivih las, je danes mali bruhal.
Tko kot iz katapulta. Sem mu za malico nardila miks jabolk, banane, jogurta pa 2 krhlja mandarin. Je šel malo pod kožo gledat, potem se je pa zbudil in začel sitnarit. Sem ga dala v stolček, ko sem glih kuhala, takrat pa bumf v loku ven. Je šlo po sedežni, po tleh, po cotah. Revček se je tako ustrašil (jaz pa tudi), da je začel jokat. Pa nimam pojma, kaj bi mu škodovalo. Drugače je pol celo popoldne samo čaj pil, ni hotel nič jest, edino polovico večerne doze mleka je popil. Drugače divja pa v iber, mu ne manjka energije.
in nisem mogla spat. jaz moram obvezno spat na trebuhu, to pa ni šlo nekje od 27tedna dalje....me je ubijalo
Držim pesti danes!