|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kam marca z otroki - topli kraji? 12.1.2008 9:04:52
|
|
|
|
*tajda*
|
Zelenortski otoki...nevem kolk je zate predaleč
|
|
|
|
|
RE: Kam marca z otroki - topli kraji? 12.1.2008 9:31:17
|
|
|
|
al1*
|
Zelenortski so res fajn in tudi ne preveč daleč - 6 ur letenja. Mi smo bili, ko sta bila naša otroka stara 2 in 5 let. Nekaj slikic je v mojem albumu. Mi smo bili sicer novembra, ampak tam je vedno prijetno toplo. Lani pa smo bili zadnji teden v februarju na Tenerifih - tudi ok, samo morje je za moje pojme premrzlo - moji so se sicer kopali, jaz pa ne. Varianta je tudi kakšen Egipt, Dubai, Jordanija, samo tam še nisem bila, tako da ne vem, kako je.
|
|
|
RE: Kam marca z otroki - topli kraji? 12.1.2008 9:43:45
|
|
|
|
emmy
|
Svetujem Kanarske otoki...vseeno kateri otok, ker so vsi lepi in zanimivi. Predvsem pa zelo čisti, kar se mi zdi pomembno za otroke. Ker v Sharm-el Sheikhu se mi je vse zdelo vse skupaj malo bol umazano (od hotelskih sob naprej...). Drugace pa je v Egiptu ravno marca zelo primerna temperatura za počitnice. Kaj pa kakšna Jordanija - Aqaba? Tudi lepo toplo pa se do Mrtvega morja lahko naredite en izlet. Grčija in Turčija se mi takrat zdita se prehladni in ju jaz ne bi svetovala.
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
obdarovanjegoogicazanima me, če in kako obdarujete svoje otroke? samo za Miklavža, Božička ali Dedka Mraza, za dva od naštetih ali vse tri? zanima me tudi kako ste oziroma boste svojim otrokom razložili te tri osebe, prosim če malo opišete v komentarje.. lp ;)Miklavž (
25%)

Božiček (
15%)

Dedek Mraz (
9%)

M&B&DM (
17%)

dva od treh (v komentarjih) (
35%)
Število vseh glasov: 130Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!