|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Torta
13.1.2008 21:51:08   
ribicau
Zdravo

Bliža se 1. roj. dan moje punčke Eve. Za roj. dan, bi ji rada spekla torto, da jo bo lahko še ona jedla, alergična je namreč na KM! Ali ima katera kakšen predlog?

Hvala

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 6.2.2008 21:50:23 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: TORTA
13.1.2008 23:11:56   
lex
spečeš ruladni biskvit, ki nima mleka not in jo namažeš s kakšno dobro marmelado, daš not kakšno sadje in okrasiš s sadjem. Ti pa po lastnih izkušnjah povem, da otroci šele potem začnejo marati torte. Jaz sem mojemu sinu spakle tako ful lepo torto že za oba rojstna dneva, pa je samo prste namočil v smetano pa konc, ostalo smo pojedli odrasli. Aja pa iz želatine ji narediš polivko čez.

_____________________________

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: TORTA
14.1.2008 14:18:35   
ribicau
Hvala za idejo!

Pa sej se mi ne gre, da bi pojedla tamala en kos torte, bolj se mi gre za to, da če bo prste not pomočila, da jih lahko da v usta, ne da jo bomo skoz gledal pa ji govoril, ne to, ne ne smeš...itd! Sej razumeš!

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Torta
31.1.2008 20:53:35   
anaja.anaja
Lahko pa spečeš biskvit kot za vsako torto, jajca, sladkor in moka, potem pa skuhaš kompot iz željenega sadja, ga odcediš, na soku pa skuhaš puding. Potem pa daš eno plast pudingovo kremo (lahko tudi umešaš z margarino, ko se ohladi), na drugo pa sadje, dobro odcejeno. Lahko kombiniraš dve vrsti sadja, je bolj pisano. na vrhu pa šlag kremo, saj tu pa ja ni KM?
Biskvit pa spečeš brez pecilnega, na eno jajce 2,5 dag moke in 2 dag sladkorja, potem je pa odvisno od velikosti pekača koliko jajc.
Stepeš sneg iz beljakov, dodaš sladkor, miksaš da se raztopi, nato dodaš malo umešane rumenjake, na vrh še preseješ moko in potem vse skupaj ročno, z metlico zmešaj.
Upam, da ti bo moj nasvet vsaj malo v pomoč, pa upam, da še ni prepozno.
LP, anaja

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 6.2.2008 21:50:59 >

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ko otroku jezik uhaja med zobe
V predšolskem obdobju se otrok najbolj intenzivno celostno razvija in takrat lahko otrok določene glasove izgovarja na n...
BLOG: Ko ti gredo otroci vse bolj na živce...
Ne morem več, je kričalo vse v meni. Nimam vam več kaj dati, je odzvanjalo v meni. Pa sem se še kar gnala. Nisem hotela ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?