frrrr
|
moci, pa je vse ok z Zojo? piskot, naš mali tudi danes 2 uri spal... kaj pa nej počne drugega, če je tako vreme sicer pa z možem večkrat na teden po 2 uri potegneta... zadnej čase, ko imam ož kaj za delat, pa mali tudi sam men to ni ratalo nikoli! lucika, vedno tako hitro minejo vikendi ja, na žalost drgač ti pa javno povem, da nisem js... dans sm bla v savni, kar tudi ne gre skup, a ne? se mi je zdelo, da si prejšnjič name ciljala, mis je pa tut mau gruntala v to smer in mi ploskala, pol se je hotla pa vn izmuznit in rekla, da ne ve zakaj je ploskala moja favoritka je bla gaya, ki je odpovedala... od takrat dalje pa lino z zvezdicami sumim *anč*, bravo Tristanu za njegove korake! v tabelco vpišem 12.1.? pikapolona, bravo Brini za sestavljanje legic z diplomo pa js začnem recimo 28.1.08, raje letnico zraven napišem, ker drgač se bo zavleklo kam se bomo povabile, ko jo napišemo? moci? Remy (vem, da je ti ne rabiš pisat, zato zate velja zadnji izpit)? *anč*? še katera? zahvale - a to vi resno? piskot, nasmejala si me piskot, naša pediatrinja je rekla, da lahk kr s pleničko podrgnemo zobke in bo ok. drgač pa res tolk mau čveka čveka na oktobru... muki piše o nekem razhajanju... pol jih je res že pobegnilo sama žalost... na koncu bomo z moci same ostale
|