helimaša
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ženkica IZVIRNO SPOROČILO: helimaša ja, Ženkica mi imamo enak problem.....sem klicala prejšn tedn v vrtec Grosuplje in so mi rekl, da ni šans da bi bla naša sprejeta....rabim pa za februarja.....sicer,da so jih 14 dni nazaj sprejeli pet, ampak, da če bi hotla Maša pridt not, bi se mogla cela skupina izpisat iz vrtca....tko, da se lahko samo pod nosom obrišem.....fora je pa v tem, da zapirajo en vrtec in bodo te otroke pošibal po drugih vrtcih.....in kaj naj sedaj naredim..... tašča je še v službi, moja mami pa mi je čisto od rok.....bi mogla ob pol petih zjutraj otroka v "luft ruknt" da bi jo peljala k mojim, pa potem nazaj in v Ljubljano....in s tem bi matrala sebe in otroka.....vrtec v Ljubljani mi ne pomaga, ker sem v turnusu, mož pa dela v Grosupljem in bi mogl hodit ekstra po tamalo v Ljubljano.....to pomeni še dodatne stoške......privat pa kot praviš Ženkica je zelo drag in vsak si ga pač ne more privoščit V Gruspljem imaš sicer eno teto, ki ima skupaj s svojo hčero varstvo (odprt s.p.), vendar sta ful dragi, tudi zato se mi zdi, da nimata nič otrok v varstu; moja soseda je imela tam malo občasno v varstvu, pa je tudi ona sedaj odpovedala, ker sta spet podražili. Skratka jaz sem dobila občutek, da jima gre preveč za denar (nudita pa premalo za moje kriterije), če bi bili malo cenejši bi imeli kar nekaj kandidatk/ov za varstvo, tako pa sta ostali brez dela. Če ti cca 450 evrov ni preveč, imaš varstvo zagotovljeno. ja, vem za to kokoš.....sm bla že pr njej.....šla sem se samo pozanimat oziroma pogledat kako ima poštman.....pa mi ni glih najbol potegnil.....pa še preveč drago....to je cela moja plača..... .....pa 15 minut zamaude 3 evre.....to je en nov sistem požrešnosti.....to se prav,da bi mi mogl plačevat 12 evrov zamudnine na dan, ker bi moj mož skoz zamujal......to se pravi en teden
|