Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 15.1.2008 20:24:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR A nobene učiteljice ne rabijo Al kaj drugega iščeš? Jz zaenkrat še nč ne iščem.... sam zbiram informacije. Sem se pa pogovarjala danes z eno slavistko ( z diplomo... jaz je še neimam).. pa je rekla, da ni nič na našem koncu. No sej to sem vedela.... ampak vseen sem mela neko tiho upanje. Eh bo le treba mal it kam drugam nos vtaknit, kot le po domačem dvorišču.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 15.1.2008 20:25:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica Eh bo le treba mal it kam drugam nos vtaknit, kot le po domačem dvorišču. To pa itak :).
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 15.1.2008 20:52:41
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie a znamke pa kradeš Tih. Pač znamko moram kupit, če jim pa moram pisno napisat.Ampak to bom pač riskirala.Telefona pa ne bom uporabljala zanje, sem ga že prevečkrat , ko internet ni delal, kot je treba Še celo priporočeno bom poslala, pa še več zapravla, si moreš mislit
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 15.1.2008 20:53:43
|
|
|
|
Njuškalo
|
U, Nataša, pa je le neka korist od tebe Danes ti v zahvalo celo dovolim, da si zadnja. Drugač pa nisem vedela, da so iz Trzina.
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 15.1.2008 21:37:10
|
|
|
|
dulcinea
|
Spet sem prišla prepozno. Ste se že skregale.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 15.1.2008 21:38:38
|
|
|
|
Anonimen
|
A sem spet vse zamudila.... ?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 15.1.2008 21:42:42
|
|
|
|
dulcinea
|
Zdaj bom pa čakala, da me njuška spodi...
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 15.1.2008 21:43:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Je šla že spat.... . V.d. preganjalca pa ni pooblastila...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 15.1.2008 21:52:58
|
|
|
|
dulcinea
|
A pol bova medve kakšno rekli? Al greva spat? Jaz bom verjetno tole drugo nardila... Jutri me čaka ob 5.30 auf...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 15.1.2008 21:54:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Ob pol šest, ojoj....
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 15.1.2008 22:50:44
|
|
|
|
Anonimen
|
a ste še kar pokonc? Jst sem že bla u postli da bom šla spat pa ne morem. Pišuka že štir dni hodim ob 2h vstajam ob 5:30, pol k bi pa lahk pa spat ne morem Pa razumi ti to...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.1.2008 7:17:55
|
|
|
|
srki
|
Dobro jutro. Dulči, a še rabiš M-nalepke, jaz sem, po pravici povedano, čisto pozabila nate. Jih imam pa enih 5.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.1.2008 9:42:46
|
|
|
|
dulcinea
|
Srki, hvala, ne potrebujem več. Lahko pa pošlješ kako kodo od 1001 cvet čajev
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.1.2008 13:00:52
|
|
|
|
srki
|
O, zdaj si že pri 1001 cvetu. Ma, če ga bom kupila, pa ti pošljem. In kakšna nagrada je za te kode?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.1.2008 14:36:28
|
|
|
|
dulcinea
|
Za 6 kodic dobiš eno šalčko.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.1.2008 20:03:12
|
|
|
|
Njuškalo
|
Tista, ki se bo danes vzdržala komentarjev, in bo torej meni omogočila, da sem zadnja, dobi za nagrado luknje od sira.
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.1.2008 20:11:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Čer! Njuška ne jem sira... sirove luknjice pa še manj. Tk da
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.1.2008 20:17:35
|
|
|
|
Njuškalo
|
Dobiš mal včerajšnjega zraka, shranjenega v flaški.
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.1.2008 20:32:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo Tista, ki se bo danes vzdržala komentarjev, in bo torej meni omogočila, da sem zadnja, dobi za nagrado luknje od sira.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.1.2008 21:37:30
|
|
|
|
HuAnita
|
Zadnja, zadnja..... valda bom jaz, mislim..... Če sem že začela, bom tudi končala!
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.1.2008 22:46:35
|
|
|
|
Njuškalo
|
To bo ja...pejd Murkota gledat.
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.1.2008 22:53:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Murko ne potegne.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.1.2008 22:56:13
|
|
|
|
Njuškalo
|
Tisti , ki nimate avatarja iz risanke, ne smete več pisat na tej temi.
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.1.2008 22:57:12
|
|
|
|
Anonimen
|
ha ha
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.1.2008 22:57:38
|
|
|
|
Njuškalo
|
|
Odvajanje od plenic.
пеперутка16
Se je vaš otrok najprej odvadil lulanja v plenico ali kakanja in ali obstaja poseben vrstni red, kdaj pride eno in kdaj drugo?