|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Holesterol pri 5 letnici
17.1.2008 20:46:23   
Baucka
Moji nečakinji so na sistematskem ugotovili povečan holesterol. Ima blizu 6, nevem česa...
Dobila je dieto, ampak je že v osnovi tako neješča, ima 14 kg pri 5 letih, da me je kar groza, da mora imet dieto. Zanima me ali veste kakšna hrana ali pijača niža holesterol in ga lahko uživa otrok. Saj rdečega vina in zelenega čaja ne more pit user posted image .

Zanima me kakšne posledice ima lahko previsok holesterol pri otrocih.




_____________________________

Gremo veselo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Holesterol pri 5 letnici
17.1.2008 21:29:58   
Janeja
Tudi Janu so na sistematiki pri 5-ih letih ugotovili povišan holesterol. Pa ni premočen in je drugače čist zdrav in sem bila kar presenečena. Jaz se čist strogo predpisane diete nisem držala, malo sem omejila sladkarije, pa pri pečenem piščancu npr. ni več dobil kože ki jo ima zelo rad,... Skratka malenkosti. Sem pa kupila Becel margarino (zeleno), ki zmanjšuje holesterol in namesto masla sem mu na kruh mazala to (je bil ravno v obdobju marmelad in meda za zajtrk). Na kontroli je bil holesterol daleč pod kritično mejo.
Je pa dejstvo, da je povišan holesterol lahko bil ravno tisti dan kot posledica trenutne prehrane in bi bil že nekaj dni za tem čist normalen.


(odgovor članu Baucka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
BLOG: Ko ti gredo otroci vse bolj na živce...
Ne morem več, je kričalo vse v meni. Nimam vam več kaj dati, je odzvanjalo v meni. Pa sem se še kar gnala. Nisem hotela ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?