Barči78
|
IZVIRNO SPOROČILO: erna14 no tko kosilo se kuha/pece,za nas pica Erna, a ti mal za mano ponavljaš Pikapola - za tvoje zobeke, res znajo bit problem med nosečnostjo. Drugače pa, drug teden bi imela čas, če bo Neja zdrava in bo šla nazaj v vrtec. Se slišimo. A-N-J-A - a dvojčke skrivaš pred nami . Sicer pa če je tvoja Ela nekje tam kot moja Neja, potem ni čudno, če pomislim kako velik je Bor soncek78 - a tvoja takole nežno protestira, ja res je jezna, jo je lepo videti, prov srčkana je. Moj ko protestira, se nazaj vrže, je hudo Paradižnik - jaz ga vedno kuham v goveji juhi, pa tudi v tubi ga uporabljam za kakšne juhe. Gio - a tvoja pa takole slušalke na ušesa, da ma mir pred tabo. Spanje pri nas se spet malo izboljšue, nosek je malenkost boljši, le da je začel kašljati med spanjem. Drugače si pa sploh ne predstavljam, kako bi jima jaz zlila v nos dl tekočine, men je to kar mal tu mač, al pa bi porabla eno uro časa, k ne gre nikamor, pa še vse jima v usta teče, pa Neja še malo ven spljuva, Žan pa vse pogoltne. Nič, mali stika po omarah, grem v akcijo.