|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vprašanja
20.1.2008 14:48:39   
karmyka
1.
Moji nednošeni punci sta stari dva meseca korigirano dva dni do PDP imata skoraj že 3kilograme.
Zanima me kdaj ste začele uvajati čaj in koliko količinsko ste ga dale naenkrat ker dodajam aptamil se mi zdi da so po tem mleku žejne kupla sem pa zaenkrat komarčkovga od hippa.

2.
Imamo strašanske krče od tega da ju napenja pol pa kakat ne moreta ko se pa pokakata je pa uredu sam do tja pridet je problem hudi problem pa tisti prdeci...Kakata pa vsak dan tako da zaprti nista.
Res nevem več kaj napravit pa me zanima če bi jima lahko dala kaplijice lafaksin iz avstrije,sicer jih še nimamo bi pa šli po njih če bi to delovalo ali jih je že katera uporabljala in ali so delovale,ali karkoli drugega samo da jima bi lahko pomagala.user posted image user posted image

3.Pa še to naše dve tu pa tam pokašljata zgodi se skoraj vsak dan je to normalno?user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vprašanja
20.1.2008 15:04:00   
melani99
1. mojauser posted image  je korigirano stara 1,5 meseca, čajeka pije od dneva, ko sma prišli domov, dobivala ga je že v bolnici, od začetka ga je spila 20ml dnevno, zdaj že okoli 100 ml dnevno, ponudim ji ga pač večkrat na dan, imeli sma tudi hippovega komarčkovega, zdaj pijema kamiličnega.

2. glede kapljic ti ne znam svetovati, moja ni imela krčekov oz v zelo blagi obliki , zvečer jo je matralo kakih par minutk in za to je zalegel komarčkov čajek, drugače pa sem slišala, da so zelo dobre kapljice proti krčkom te, ki se dobijo v slovenjgraških oz. koroških lekarnah
Glede napenjanja je nam pediater pokazal, kako ji pomagamo, da gredo lažje vetrovi iz nje, malo težje je to napisat; daš si jo v naročje, stopala ji rahlo porineš proti trebuščku, kolena ima pokrčena, prav tako je v hrbtenici malo usločena. Našiuser posted image  je pomagala, da je lažje prdnila.

3. tudi moja kakih parkrat na dan pokašlja, drugače pa nima niti nahoda ali kaj drugega, včasih tudi kihne, ampak verjetno zaradi bolj suhega zraka v stanovanju, tako da če ni nič drugega zram, te ne rabi skrbeti

Uživajte in čim manj krčekov vam želim!

(odgovor članu karmyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Vprašanja
20.1.2008 15:30:49   
Noseckica
Karmyka, lahko poskusiš tudi s prekuhano vodico, namesto čaja. Ti čaji za otroke "znajo" samo še bolj "šraufat" oz. razdražit črevesje. Sploh instant čaji. Tako je meni naša P svetovala. Jaz ji dajem oboje, tako čaj (kamilični) kot vodico.

Nam so proti kolikam pomagale avstrijske Lefaxin kapljice.

Tudi moja včasih zakašlja in kihne, pa ni prehlajena.

(odgovor članu melani99)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Vprašanja
20.1.2008 17:51:26   
anajmad
Jst sem ji dajala čaj od komarčka(Milupa) in vodo(samo ne prekuhano,ampak prefiltrirano,oz.ustekleničeno še na začetku). Če pokašljujejo ni nič takšnega. Proti krčem sem pa dajal koroške vetrovne kapljice,pa so kr pomagale.Smo pa 13T in pol prej rojeni.
Pa je sedaj navihana dvoletnica,ki ji nič ne fali.Sam žleht in trmasta je velikokrat. Krči izvenijo,ko bodo stare tam nekje koirigirano tri mesece. Saj pri nas je bilo tako. Normalno,da so po adaptiranem mleku ful žejne,ker to mleko nasiti,ne odžeja.

_____________________________

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu karmyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?