Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

in na žalost ....na velikoooo žalost nimam dovolj svojega melka in mu po vsakem dojenju še zraven dodam stekleničko.In kaj je problem oz. sprašujem enkrat se hranima na 3 ure, drugič na 2 , zadnja dva dni mi pa zvečer okrog 6 ko se najema spi do 11 oz do polnoči.Zdaj me pa zanima če imate ve tudi takšne probleme z tako zmešanim časom hranjenja.
  in na žalost ....na velikoooo žalost nimam dovolj svojega melka in mu po vsakem dojenju še zraven dodam stekleničko.In kaj je problem oz. sprašujem enkrat se hranima na 3 ure, drugič na 2 , zadnja dva dni mi pa zvečer okrog 6 ko se najema spi do 11 oz do polnoči.Zdaj me pa zanima če imate ve tudi takšne probleme z tako zmešanim časom hranjenja.  
  ali je še premajhen???!!!
  ali je še premajhen???!!! 
 ) tam, ko dopolni 3 mesece. če ni kakih težav. naši nikakor ne bi ustrezal urnik hranjenja na 4 ure - bi umrla od lakote
   ) tam, ko dopolni 3 mesece. če ni kakih težav. naši nikakor ne bi ustrezal urnik hranjenja na 4 ure - bi umrla od lakote  samo pa tud ne poje ogromnih količin - enostavno stisne una ustka in ne mormo nič. enim pa je 4 urno hranjene ok že zelo zgodaj - nikol ne veš
    samo pa tud ne poje ogromnih količin - enostavno stisne una ustka in ne mormo nič. enim pa je 4 urno hranjene ok že zelo zgodaj - nikol ne veš