Februarka08
|
Dobro jutro, punčke! Ne vem kaj je blo včeraj, ampak nobenega elana za čvekanje od vas . A je mela luna tak vpliv? Jest itak spet nisem mogla zaspat, zbudila sem se pa hvala bogu šele ob 6h za wc, ampak nisem mogla ustat. Tako me je bolelo spodaj, da sem mislila, da mi bo vse raztrgalo če vstanem. Da ne govorim o kolkih in kako me čudno noge bolijo . Zgleda, da to vse spada zravn ker mamo podobne bolečine. Vsaj to, če ne bi mislila, da je že kaj narobe. Me je pa res tako štihalo, da sem kar solzne oči dobila. No, zdej je bolj, namo več jamral. Pol sem pa še na vago stopila prejle in je šlo spet gor. Mislim, jaz sploh ne jem več. Zjutraj itak ne pojem velik, zvečer se tud mal nazaj držim, dobr da je čipsa zmanjkal pri bajti, ne vem kaj naj še nardim. Glih tko zgleda, kot da bi sam jedla. Me kar zvija, ko pomislim, kako bo G pogledala drug teden... Joj, Suzi rade volje bi ti pomagala glede roj.dneva, ampak kaj, ko si vedno belim glavo kaj naj mojemu kupim/naredim, na koncu pa itak nič ven ne pride...