K_a_t_i
|
IZVIRNO SPOROČILO: cv105 IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i cv, pomojem je to-to. Moja dohodnina bo tud letos pravi izziv - namreč na več listkih imam odmerjene prispevke in davke višje kot pa izplačila, nekje jih sploh nimam, par pildkov imam v naslednjem mesecu "popravljenih" (zaradi napačno obračunane bonitete), nekaj je vmes še od firme,... Upam, da mi ne bo treba doplačat, ker bom pop . K ravno zdej, ko mam kredit skor do konca življenja, se spomnijo, da ni več olajšava... ... evo, enako jaz ... meni je naračunalo, da naj bi plačala ... brez otroka 550€, z otrokom 275€ ... pa po vsej logiki bo Maksa prijavil , ker ima višji dohodek ... pazi to ... lani sem z enakim dohodkom in brez otroka plačala 100 € ... in potem nekdo po TV tupi, da bo država letos pobrala za **** mio€ manj davkov ... porkamadona ... no, pa sem povedala, kar sem imela ... grem pod tuš ! No, jst sem se pa ZIHER kej zmotla, ker mi pride 600€ za doplačat s prijavljenim otrokom! Lani sem pa nazaj dobila skor tolk... Ne, to ne more bit! K to bi pa pomenilo, da ne znajo obračunavat prispevkov....