|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako naj ga zaposlim
25.1.2008 21:29:09   
mala maja
našega prvošolčka. Ne bi mu rada razlagala ne vem koliko naprej snovi(še vedno ne piše in seveda ne bere) amapk računa pa ko strela.
Eni se komaj učijo pisati črke naš pa računa že daljše račune kot so naprimer
8-5+7-4+2=
in se prav dolgočasi. Za domačo nalogo so imeli kar precej računov, ki jih je rešil v 5 min in jih je hotel še celo stran. Pa mu še ni bilo dovolj.

Kje najdem kaj kar bi ga zamotilo, hkrati pa ne bo preveč prehitevala učnega načrta, ker se že sedaj dolgočasi med poukomuser posted image  : saj ga učiteljice zaposlita ampak skoz pa ne morata tud naprej mu snov dajat.

Pri prvem jamram ker spi user posted image user posted image  in nič ne sodeluje, drugi pa še preveč sodelujeuser posted image . Kdo bi jih razumel kaj se plete po njihovih glavcahuser posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako naj ga zaposlim
25.1.2008 21:31:44   
Anonimen
Ne razumem, v čem je problem. A si ti v šoli vzgojiteljica v razredu svojega otroka, da ga moraš zaposlit ali kaj?

(odgovor članu mala maja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kako naj ga zaposlim
25.1.2008 21:34:26   
mala maja
0a doma mi kar naprej nosi zvezek naj mu napišem nalogo. Sej v šoli ga zaposlita kokr ga lahko. Kaj naj mu pa doma dam.

Besede kot so....raje se igraj ne zaležejo večuser posted image in se prav dolgočasi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: kako naj ga zaposlim
25.1.2008 21:39:56   
Anonimen
Ja potem mu daj pa račune. Saj jaz jih tudi mojemu dam, pa niti še v šoli ni.

Saj lahko si jih tudi sprintaš, na otroci.org jih že nekaj najdeš, pa verjetno še kje.

(odgovor članu mala maja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: kako naj ga zaposlim
25.1.2008 21:44:46   
mala maja
hvalauser posted image user posted image  kaj takega sem iskala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: kako naj ga zaposlim
25.1.2008 21:47:00   
Gina
V bistvu se verjetno ne zna zaposliti sam, biti sam zadovoljen s sabo, rabi konstantno motiviranje. Evo, to ga moraš naučiti, pa boš rešila vse probleme skupaj v enem.

To se da. naš ta velik je bil tak nekaj časa. Pa sem delal na tem, mu velikorat zagotovila dovolj ljubezni, vendar mu povedala, da nisem njegova mašina za zabavanje. Razloži mu, kje pride do informacij. kupi mu kak delovni zvezek, če misliš, da bo potem boljše, pa pošlji ga raje še malo po drevju plezat, pa se s psom po poljih lovit, pa mogoče še za žogo skakat. Postavi ga pred kak inštrument, naj se sam poskuša, sposodi si zanj knjige v knjižnici, pogovarjaj se z njim, vendar ga ne zabavat, ne mu organizirat igre. Pusti ga, da se znajde sam, da se nauči biti srečen brez tvoje organizacije. Zahtevat moraš to od njega, ne moreš biti njegov zabavljač za vse življenje. Najbrž ti je jasno, da ni problem v znanju ali v tem, da bi preveč znal. Tudi v šoli ni v tem problem. Kakor tudi ni rešitev v zaposlovanju. Tisto je ok samo do te mere, da ne moti ostale, če se ne zna zamotit - zaradi drugih. Pa tudi izgovor, d ane smeta delat naprej je za lase privlečen. Če otrok kaže interes, mu poveš vse, kar ga zanima. To dela vsak zavesten starš. In če mu je dovolj do tega, bo sam raziskoval naprej. Še nobeno znanje ni nikdar škodilo. To je osnovni pogon za življenje.
Navadi ga, da bo srečen brez tvoje zabave. To je to.

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: kako naj ga zaposlim
26.1.2008 5:46:11   
anajmad
Se podpišem pod Gino. Tudi naša tavečja je bila takšna. Pol sem šla pa enkrat v DZS in sem ji kupila delovni zvezek. Na srečo so imeli v šoli dodatni krožek iz logike. Zelo rada je hodila. No,sedaj z leti(seveda s puberteto) jo je malo minilo vse skupaj. Toda je še zmeraj cvetka v matematiki.

_____________________________

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: kako naj ga zaposlim
26.1.2008 17:28:01   
mala maja
hvala za odgovore

No sej naš se zamoti sam, se igra sam, pleza po drevesih in tud inštrument igra. Njega lahko pustiš samega tud po dve uri(no da se sam igra) pa mu ne bo dolgšas.
Zanimalo me je predvsem kako naj ga zamotim s šolsko snovjo(mogoče sem zmedeno napisala vprašanje). On bi rad računal in kaj šolskega počel. In zanimalo me je kje naj najdem kaj najdem da mu bo odgovarjalo in da bo na ravni njegove šolske snovi. Saj mu lahko napišem prar računov ni problem....
In tole z delovnim zvezkom tud ni slaba idejauser posted image user posted image

Evo ravnokar je prišel notri in že sanja da ima za verouk nalogo in da bo kar naprej naredil nalogo, da imajo premalo nalogeuser posted image  Pa je cel dan bil vzunej)bil aktiven 100 na uro jaz bi že zdavnej dol padlauser posted image user posted image ), pa pa na en dolg sprehod smo šli.Sem mislila da bo utrujen in bo malo miroval, mogoče pogledal kakšno risanko, pa ga sploh ne zanima televizija.user posted image

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Ko ti gredo otroci vse bolj na živce...
Ne morem več, je kričalo vse v meni. Nimam vam več kaj dati, je odzvanjalo v meni. Pa sem se še kar gnala. Nisem hotela ...
BLOG: Kaj je zdravje?
Nacionalna agencija za javno zdravje poroča, da število izdanih receptov skozi leta ves čas narašča. Živimo torej dlje, ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?