Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
)?
shaggy carpet 
. Jaz jo v bistvu "stresem" in pol posesam... Po sestavi je poliseter in viskoza... Volneni shaggyji (imajo samo izgled volne drugaće so povečini poliestri) so mi zanič tako na izgled kot za vzdrževanje, ker se vse gor prime. Kupila sem jo na e_bayu. Cena za obe pa je bila s poštnino vred nekaj pod 100 eurov... Je pa zelo gosta, ker na gostoto in tkanje je potrebno biti kar pozoren (tega jaz takrat niti nisem vedela in sem imela pač srečo). V Lesnini so kvalitetni, v Rutarju pa cenejši vendar tudi slabši, bolj redki... Bolj je gost, manj se pozna... Prijateljica je kake 3 meseca nazaj kupila v Lesnini belega in ga ima pod mizo in zaenkrat je super, je pa res, da je sama...
. Mah naša se je sedaj že v 2 tepiha podelala, 1x verjetno zato, ker jo je nekdo po pomoti zaprl v kopalnico, drugič pa ne vem kaj jo je prijelo... Je pa potem res problem to ven spravit, da tega ne bi ponovila...