Oranža
|
IZVIRNO SPOROČILO: vanja.v Dobro jutro, Hvala za kavice. Spali super, od 22.30 do 6.30 pa zdej še kar spi, ga bom mogla kmal pokonci vržt če ne mi bi joške razneslo Manca lepo napredujete _ upam da se ni kaj nalezla od babi Gruška - super, ziher se kaj najde kar bi jst imela od njih...tko da če imate kakšno ponudbo...al pa če nam ti mal predstaviš kaj kej mate, bom ziher kej naročila..vem da ste imel take fajn plastične posodice za hrano shranjevat...bodo prišle prav ko bodo pikci mal večji, pa še poletje bo, za na kak izlet... . No pri nas je tud tak lep sonček da jo bomo hitro ven špricnili Tintin mi smo bili v nedeljo na Bledu, pa sem rekla nikoli več popoldan in v nedeljo(ne vbem kakšno je bilo v soboto), v glavnem bla je gužva da se je drek delal , nazaj smo šli pa kar po stari cesti čez Jesenice ker drugač do 8h zvečer ne bi domov prišli, ker se je zgrnilo vse iz Bohinja, Bleda in Pokljuke...noro ti rečem. Glede srečanja pa: jst bi ful ampak nimam varstva za tavelikega fanta, v vrtec ga grem pa šele ob 12.30 iskat....pol je pa že mal prepozno, da bi se dobile. V glavnem, če bi se zmenle za kak petek , bi men bolj odgovarjal ker ga lahko doma pustim, pa ga s sabo pripeljem, če lahko seveda. Nocolina drži se.....pa z vitaminčki se nabutaj.... No zdej pa šibam....čao Laubica uživajte maximalno!! VB: men se zdi super, jst sem za 30 tud uro dobila, sej to je v bistvu nakit Aja Rotavirus: nekatere bomo cepile predvsem zato, ker gredo naši malčki z 11 meseci v vrtec in ne zato ker so trenutno na pohodu No zdej pa res čao........... Jst pa sem model nemesto uredi sm pritisnila citiraj.... za posrat