Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 27.1.2008 21:43:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Jst mam eno ogromno kozico sarmic. A bi ktera? Če ne jih bom jedla do petka a so vege? A to tud obstaja?
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 27.1.2008 21:47:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja so iz zelja, ja
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 27.1.2008 21:48:20
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Ja so iz zelja, ja hehe...moja mama je zadnjoč naredla ZAME seveda, sarme polnjene z nekimi ne vem...za zelenjavne zrezke delat-saj to lahko k vsemu uporabljaš....no..pa je bilo-fuj
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 27.1.2008 21:49:50
|
|
|
|
Anonimen
|
To pa verjamem.
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 27.1.2008 21:51:01
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR To pa verjamem.
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 27.1.2008 21:51:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki ....no..pa je bilo-fuj Kvalitetno razumljiv opis..... . A te kaj ma, da bi ene prave sarmice zmazala?
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 27.1.2008 21:52:48
|
|
|
|
Anonimen
|
A te kaj ma, da bi ene prave sarmice zmazala? Dej no ne je zapeljevat k smrtnemu grehu....kanibalizmu
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 27.1.2008 21:53:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR A te kaj ma, da bi ene prave sarmice zmazala? Dej no ne je zapeljevat k smrtnemu grehu....kanibalizmu Saj jo ne. Samo vprašala sem :). Ker moraš biti karakter, da rečeš ne.
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 27.1.2008 21:53:57
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki ....no..pa je bilo-fuj Kvalitetno razumljiv opis..... . A te kaj ma, da bi ene prave sarmice zmazala? sem jo imela ful rada, ko sem še meso jedla...zdaj pa...ne... tamalemu kuham meso pa to, pa že ko se kuha...joj pa še vščasih moram poskusizt, da ni prevroče, pa okusim meso-fuj
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 27.1.2008 21:55:32
|
|
|
|
mami_miki
|
nisem fanatik,,,,vsi okrog mene jedo meso, pa tud jaz ga naredim,,...meni pa ne paše...
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 27.1.2008 21:56:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Jst se pa prepuščam kanibalizmu ko perutnino jem....
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 27.1.2008 21:57:00
|
|
|
|
mami_miki
|
pa se mi je enkrat pohano zluštalao, pa sm poskusila, ker ne da nebi, da bi bila proti, pa bilo kaj...pa mi je bilo, kot da bi jedla pečeno gumo pa raje nisem potem...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.1.2008 21:57:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki nisem fanatik,,,,vsi okrog mene jedo meso, pa tud jaz ga naredim,,...meni pa ne paše... Jaz ga tudi malo kuham, po moje lani enkrat, ta zadnjič..... . Sam kakšne sarmice, pršut, to me pa zamika, mljask :).
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.1.2008 21:58:15
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki nisem fanatik,,,,vsi okrog mene jedo meso, pa tud jaz ga naredim,,...meni pa ne paše... Jaz ga tudi malo kuham, po moje lani enkrat, ta zadnjič..... . Sam kakšne sarmice, pršut, to me pa zamika, mljask :). ful vegeterjancev je pršut res!
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.1.2008 21:58:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Sam kakšne sarmice, pršut, to me pa zamika, mljask :). Ti mič bi pol padla v kategorijo 'kraški vegetarijanc'
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.1.2008 21:59:03
|
|
|
|
mami_miki
|
jaz sem zdaj 8 let vege...joj...kako gre čas... sam...ful jih je...v OŠ od 11 let dalje...toooooooooooliko otrok ne je mesa več...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.1.2008 21:59:23
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Sam kakšne sarmice, pršut, to me pa zamika, mljask :). Ti mič bi pol padla v kategorijo 'kraški vegetarijanc'
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.1.2008 22:00:16
|
|
|
|
mami_miki
|
Pikec...eno vprašanje...če ti veš... a tukaj na RR,,,,kaj vse se lahko oglašuje?. največ v zvezi z otroci...al...kot plačano reklamo mislim...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.1.2008 22:00:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Kva se režiš MM? Jih poznam dost k so vegiji, pa jedo samo pršut. Res pa da so doma s krasa in so to kategorijo poimenovali 'kraški vegetarjanc'
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.1.2008 22:00:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki ful vegeterjancev je pršut res! Čak mal, čak. Kako pa to naštimaš vegetarjanstvo s pršutom..... ?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.1.2008 22:01:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR v kategorijo 'kraški vegetarijanc'
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.1.2008 22:02:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki Pikec...eno vprašanje...če ti veš... a tukaj na RR,,,,kaj vse se lahko oglašuje?. Obrni se na Wahoo RR, ona bo točno vedela :).
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.1.2008 22:03:21
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Kva se režiš MM? Jih poznam dost k so vegiji, pa jedo samo pršut. Res pa da so doma s krasa in so to kategorijo poimenovali 'kraški vegetarjanc' ja..saj ti pravim, da so vege in pršut kraški vegeterjanci----hehehe
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.1.2008 22:03:48
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki Pikec...eno vprašanje...če ti veš... a tukaj na RR,,,,kaj vse se lahko oglašuje?. Obrni se na Wahoo RR, ona bo točno vedela :). o Mič...thanks!
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.1.2008 22:04:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Plačani oglasi so pač marketing. Odvisno kakšno ciljno publiko rabiš. Oz na katero ciljno skupino potrošnikov ciljaš. Jst mislim, da poleg otroške opreme bi šlo v promet še marsikaj (tud dildoti&co. ). Dovoljeno ni oglaševanje s katerim bi člani služili. Recimo za neko podjetje načeloma se lahk pove in se ne smatra za reklamo, če član RR nima nobene finančne koristi od tega.
|
|
|
|
bruchanie in vrteckostekovakaj bi ste kot prvo pomisleli cebi vas otrok zacal bruchat an se slabo pocutil'sigurno to ima iz vrtca (
16%)

nekaj je pojedl (
27%)

slaba prechrana (
2%)

spet neka viroza (
56%)
Število vseh glasov: 313Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!