bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb Pa ne vem kaj naj mojmu možeku podarim A ima katera kakšno idejo?! Tudi, če nič ne kupiš mislim, da bo dobil najlepše darilo. S tem se tudi jaz popolnoma strinjam . kati kati, drži se, me smo s tabo dolenjka, vidim,da imaš spet polno dela zadnje čase . Ampak moram rečt, da biznis dobro obvladaš. Le tako naprej !!!! Januarke so pa prve že novembra začele rojevat, tako da smo me res zelo pridne . Jaz pa moram povedat,da sem sinoči tudi vročino dobila . Saj ni bilo veliko, le malo nad 37, potem sem itak Lekadol vzela in šla spat. No, pa mož je tudi zakuhal sinoči, tako da sva se oba tresla v postelji. Jaz sem malo pred 3h še en Lekadol vzela, zjutraj je bilo pa spet OK. Se mi zdi, da včeraj tisti pritisk in bruhanje le ni bilo kar tako . Bom videla, kaj mi bojo jutri povedali, ko grem na pregled. So pa moji gležnji postali spet elegantni , le nart je še malo otekel in sp. del trebuha tudi. Tehtnica pa je pokazala -2kg. Sem izgubila ene vode včeraj in čez noč . Moram še to povedat, ravno včeraj, ko sem bila v P, so začeli lepiti letake, da so obiski razen očetov prepovedani. Pa še za te sem imela občutek, da so omejeni le na kakšno uro in ne 3h kot je bilo ponavadi . No, saj tega zadnjega ne vem točno, le parkirišče je po eni uri obiskov postalo zelo prazno .
|