draja
|
Joj jaz sem pa spet tolk happy, happpy, happy !!! Smo imeli razgovor v vrtcu in sem navdušena! Obe vzgojiteljici fuuuul simpatični in prijazni, sobica fuuuuul lepa, imajo celo toboganček, pa tri posteljice za najmlajše (take čisto pri tleh pa z ograjo ob treh stranicah, ena pa je odprta), tudi nekaj stolčkov z ograjico ob sraneh,.... Skratka ni da ni. Pa ful so prilagodljivi, Živo lahko pripeljemo kadarkoli, uvajamo lahko kolikor dolgo želimo, ni treba da jo pripeljemo vedno do zajtrka ampak lahko tudi npr. ob 10-ih če nam tako paše, hranijo jih oni dokler ne znajo sami, po zajtrku lahko počiva če želi,..... Pa ful dajo poudarek na svež zrak, tako da tudi že te ta mičkene peljejo v atrij na sončka . Smo dogovorjeni za uvajanje v marcu,če pa bi mi slučajno res podaljšali porodniško pa lahko komot junija ker je vedno ena od njiju tudi čez poletje prisotna. So bili pa celo pripravljeni, da lahko Živo za kakšno urico na dan pripeljemo v vrtec brez plačila vrtca, da bi se lažje navadila. Skratka jaz sem tako navdušena, da sem imela občutek, da bi jo že danes lahko tam pustila. Živi je bilo tudi všeč in se je smejala kot pečen maček obema vzgojiteljicama in celo šla malo v naročje k eni, kar je velik uspeh. V glavnem boljš ne bi moglo bit. Dajadada še vedno stiskam pesti za novo varuško!!! Pustno srečanje mi smo za . Če medvedek obljubi, da ne bo naše zajčice lovil . Skačica spet si luštne slikice prilimala .pA tehtnico imam tudi jaz v dnevni razstavljeno . Sezam super, da vam gre na bolje z zdravjem! Pikca stiskma pesti za Jerneja, da hitro mine vročina! Vid braaaaaavooooooo! Velik fant si že!
|