dodi
|
IZVIRNO SPOROČILO: lex IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_ Samo feliško dodajam, ker sem videla, da se je vmes izgubila: 10. marec, Ljubljana ali bližnja okolica, predlogi punce(Kamnik...) 1. juniorka 2. Putka 3. Rogljicek 4. BAMBINA_ 5. tejč 6. sugar 7. Majchi 8. felicia 9. lex marec, Gorenjska 1. Piknik v maju na nedeljo kjerkoli v Slo za cele družine! 1. juniorka 2. Putka 3. mogoče Rogljicek 4. mogoče BAMBINA_ 5. sigurno tejč /predlagam MORJE 6. sugar 7. Majchi 8. mogoče felicia 9. lex (če ded ne bo hotel zraven pridem sama, da boste vidle moj buši ) 10.dodi in moja delegacija naša mis bi najraje bila skoz na nogah in hodla, še sreča da se še lahko priklonim (koliko mi trenutno to dopušča zamašen nos). Hojica ji je vedno manj zanimiva , le včasih se ji zdi še ok, ko mami kuha on bi se mogla pa na tleh igrat. Zobka ima samo 2, za kaj več pa še nismo izbrani. Zna pa s tema 2 super jest in grizit - tud mamin prst. Krompir je pri nas še nekaka, riž je pa za bruhat - le po kom? Punce lahko noč, jaz se grem brcikam posvetit, ker brca še samo ko se mami uleže . Aja pa za pupo smo že skoraj (99,9%) izbrali ime: Vita, ki je nesojeno ime Aline, mami je blo všeč moški populaciji pa takrat ne in sem morala uklonit, zdaj pa ne bom . lahko noč, pa eno bolho na pomoč