Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

... Ker doma nimam neta (in se takole švercam v službi) sem vas malo zgubila, še posebej, ko sem bila doma na porodniški. Carice ste, da ste se že odločile za še enega tako hitro. Saj jaz bi tud ampak je ta večna dilema - imam službo za določen čas... in Lan je tako živahen, da bom rajši počakala še kako leto
. Ravno v nedeljo mi je pravila prijateljica, da je njen še ne tri letni sin, medtem ko je ona samo skočila po nekaj v kopalnico, transportiral 4 mesečno sestrico iz posteljice na kavč. Navihanci mali, le kaj se jim plete po glavi ...
med nami, jaz in Vilma. Če se še kje kakšna ne skriva.
) hoferjev jogurt s koščki stračatele, njami kako je dober!
Malo manj lepo je pa čutiti krče ponoči in se zbujat z zatečenimi prsti
Pol kasneje grem pa (z avtom) še po eno darilo v trgovino. In krof seveda!
?
Ima samo vse štiri enke in zdaj ta zobek.. Pa na desni strani tudi zgleda ven seka. Frčefelca noče ust odpret, da bi mal noter pošpegala kaj za en ji raste. Oh punce ko ste takole nosečke omenjal, priznam....tudi jaz si že želim še eno pikico...In tud to priznam, da sem prejšni teden bila kar mal razočarana ko je prišla