Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
in počakava, da ga mine.

zate in za Elo, pa tudi za Tevža!
...vedno sem se spraševala,če imajo vsaj podoben okus kot škampi...
je še vedno ubogi. Danes je še slabše kot včeraj kljub Amoksiklavu
.
malega m-ja ti želim!
!
. No meni je blo za razliko od tebe prav fino le prehitro sem vas mogla zapustit ker bi drugače prišle itak okoli 5 domov a kaj čemo če so tudi vikendi delavni. PA ŠE ENKRAT HVALA ZA SPONZORSTVO. No upam, da tvoje punce naprej ostanejo pridne da nebosta čisto mamice izčrpale.
.
je živec in pol zdrava kot ribica že trkam da tako tudi ostane. Jaz sem pomalo izčrpana mi ni za nič se vidi da sem premalo spala mah bo jutri boljše in upam, da mi uspe tudi malo bajto porihtat. In danes smo končno dobili še zadnji del KUHINSKEGA INVENTARA NAPO tabla sva otočno ki je neprimerno dražja no in ker imava oba r.d v januarju sva jo dobila od moje mami za darilo. Seadj še čaka na dobrega človeka da jo zmontira in potem greva v lov za lučmi ker smo že 2 leti na poljskih no le žarnice smo zamenjali z varčnimi.
da te je bilo užitek gledat če bi meni kdo oblubo oz garantiral, da bom točno taka kot ti takoj zanosim a kaj ko sem bla že prvič po JANINO nasedli kit z 93 kg.
za boljše prebujanje.
za srečo!
,upam,da se ne bodo povsem uresničile,da bomo lahko šli malo z maskami okoli.