|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice - 3.del
1.2.2008 14:46:47   
Bajsa
Drage dame!
Jst sem tko vesela ker ste vi tuki gor na RR! Mi res polepšate dan, pa ko spodbudo rabm jo zmeri tuki dobim! HVALA VAM!
Pa še nasmejem se zmeri, no dons sm še mal jokcala, joj teli hormoni so me uničl čist, ampak to sam zdej čist na koncu, prej mi je blo navadn...
Maruša user posted image user posted image user posted image user posted image  za obrat!
Pri nas bo pa dons jota, taka na žlico, une že neki časa ni blouser posted image .
Jst sm pa mislna it na PDP na amnio, pa sm si kr premislna, bom še mal počakala, da mi ne bo treba prevečkrat user posted image .
Punce hvala vam!user posted image user posted image user posted image user posted image

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
1.2.2008 14:50:03   
mlavla
Pa še to vam moram povedat..da tud mene že pošteno dajejo hormoni..včeraj sem kar nekajuser posted image ..za vsako malenkost..ma sploh nevem kaj mi je...si grem počasi že pošteno na živce..upam, da se bo to po porodu umirilo..in da se ne bo stopnjevalo...moj pa z nasmehom na obrazu pogleda in reče "moja hormončica"..še mal pa bo mim...
Mislim, da je Bajsa omenjala težave s taščo...veš tudi moja bi najraje takoj priletela pogledat user posted image ..ma očitno so vse take..sam jst sem ji lepo povedla, da bo lahko prišla ampak ko bom jst tko želela..ma kar postavi se zase...

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
1.2.2008 14:53:33   
mlavla
Pina...se strinjam s teboj!Tudi meni ste vse punce februračice zapolnile poseben prostorček v moje srcu..res ste krasne..včasih sploh nevem kaj bi brez vas!!!!user posted image
Maruša..sem zelo vesela zate in za tvojegauser posted image . Samo si pa sploh neznam predstavljati kolk te je moglo to bolet, ko se je obračaluser posted image  Upam, da bo tvoj porod stekel kar se da tekoče.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3978
1.2.2008 14:53:41   
Suzi*
Mlavla, madoniš, ti si pa pridna. user posted image  tebi je pa gnezdenje čist v drugi obliki ven usekalo, pa si se spravla učit. user posted image   Te res občudujem. Najprej si kuhala ko nora, zdej boš pa še zadnjih 14 dni 2 izpita zrihtala.user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
1.2.2008 14:57:23   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

Mlavla, madoniš, ti si pa pridna. user posted image  tebi je pa gnezdenje čist v drugi obliki ven usekalo, pa si se spravla učit. user posted image   Te res občudujem. Najprej si kuhala ko nora, zdej boš pa še zadnjih 14 dni 2 izpita zrihtala.user posted image

kaj čem moram izkoristit, ko me prime...(me bolj malokratuser posted image ) itak pa mi jih ostane še ogromno..če se ne motim še 12..tako,da mi še dolgo ne bo dolgčas...

sem se pa malo prej tako grdo brcnila v vrata (user posted image pač štor...), da mi kri teče na prstu na nogi...user posted image  

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
1.2.2008 15:02:38   
mlavla
A ko se pa prikažem..pa vse zbežite??Sem tako grozna....user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Očitno vse kavč peglate....

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3981
1.2.2008 15:02:52   
larisa
Mlavla, mene pa zanima, če slučajno veš, na kolk pa grejo na CTG-ju tisti popadki ki so ti jih izmerli? Sej veš, tam pri strani je skala, pa pol cifre zraven in me zanima na kolk se dvigne tista krivulja od popadka??user posted image  Upam da sem znala vprašat!?user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3982
1.2.2008 15:06:23   
polonca78
evo mene s pregleda!

najprej čestitke Maruši, da se je mali obrnil in ti verjamem, da te je trebuh bolel, ker meni se je tud šele kak dober teden nazaj in so bile take borbe v trebuhu, da sem mislila, da bo pri popku ven pogledal.

drugače sem pa imela danes že 4. ctg in kot običajno ni zaznal, pokazal nobene akcije. je bil pa mali zato tok bolj aktiven in ker je tok skakal po trebuhu, sem večkrat morala premikat sondo in iskat njegov utrip. drugače je vse ok, že 1 mesec se nisem nič zredila, tko da sem še vedno na +10, pritisk super, urin tud. samo dogaja se nič ne. a mi lahko ena razloži kako sploh zgleda popadek? me ginekologinja sprašuje, če se kaj dogaja, jst pa pojma nimam. men se zdi, da se nič ne. sem pa dobila novo navodilo od ginekologinje in sicer več sexa, da ga zbezamo ven. user posted image user posted image user posted image in pa ponovni pregled ter ctg imam v torek na PDP.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3983
1.2.2008 15:08:14   
itata
tole gnezdenje je čista "štala", da ne omenjam zapravljanje denarja... imava v mansardi zaenkrat en srednje velik hladilnik, ker je bil pač plac. zdej je tam še omara in posteljica za user posted image . vadla sem mogla zdej kupit čist mini hladilnik, ki ga bom dala lahk za kavč, da bo tam med omaro in posteljico zdej normalen prehod.
pol sem naročila še ograjco, da se ne bo ta večji otrok od mojga po štengah prekopicnil...
pa modem in prenosni računalnik, kar sem vse nabavla ta mesec. sem tud že omenjala. zdej če ne grem kmal rodit nas bom vse v bankrot spravla...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
1.2.2008 15:11:28   
itata
polonca: moja zgodba je bla prve 3x k sem šla na CTG čist ista... bolj me je spraševala, če kej čutim pa če me kej boli manj mi je blo jasno. sam se mi je začel to zadnji teden dogajat, da mi ful otrdi trebuh pa če hodim, moram it čist počas dokler ne mine pa tko naprej... ampak eni moji kolegici se do poroda to ni niti enkrat zgodil, tko da ni pravila. men se to zdej 1 teden dogaja - pa mava midve isti PDP.
moja G je rekla, da bolet začnejo pri križu popadki - kot menstrualni krči približno - pa se širijo na trebuh - krči maternice, ki hoče iztisnit ven otroka pač. verjetno bo pa katera z izkušnjami znala še bolš povedat

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3985
1.2.2008 15:16:28   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

Mlavla, mene pa zanima, če slučajno veš, na kolk pa grejo na CTG-ju tisti popadki ki so ti jih izmerli? Sej veš, tam pri strani je skala, pa pol cifre zraven in me zanima na kolk se dvigne tista krivulja od popadka??user posted image  Upam da sem znala vprašat!?user posted image

larisa..sem kar poslikala (poglej v album) moj izpisek iz CTG, pa si boš najlažje sam predstavljala...

Drgače pa tud jst še nevem kako naj bi izgledali pravi popadki, saj te ki jih je zabeležil CTG so bili zelo šibki..jih skoraj nisem čutila..potem pa ko sem bila v gibanju sploh nisem vedla da jih imam, če sem se pa malo ulegla sem čutila nek tak manjši krč..kot pri menstri...ma neznam drugač opisatuser posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3986
1.2.2008 15:17:37   
mary_lou
Mlavla mene tud zanima kje se na ctgju vid popadek? kdaj mas ti ze rok da mas tok pogoste popadke? A ime mata vidva ze izbrano tko za velik punc ze vem imena ti pa nikol ne omenjas?

Jest bi se mogla tud mal spravit ucit sam se mi ne da...........bom se mal tle gor cvekala pol se pa grem

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3987
1.2.2008 15:19:16   
Suzi*
Ja, itata, tvoja G ti je čist prav povedala glede popadkov.

Mlavla, še smo tukej, nobena se te ni prestrašla. user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3988
1.2.2008 15:19:49   
mary_lou
Aha zdej mi je jasno pr men je taspodnja crta na ctg izpisu cist ravna tvoja pa ful valovita pol so to najbrz popadki

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 3989
1.2.2008 15:21:32   
dolenjka
Tko, jaz sem pa spet mal pridna in sem žehto iz sušilca pospravila in eno noter dala, pa v trgovino sem letela in odnesla celo goro smeti (očitno nama gre proizvodnja dobro od rok, pkoda k se s tem ne da služit user posted image ) in zdaj pojedla dva jabolčka.
Zdejle bom šla pa mal pacat spet v kuhinjo. Bom solatko otrebila za kosilce in krompir olupila in ga bom v pečici spekla user posted image  user posted image  user posted image

Meti, računaj da prideš malo pred tretjo, sej ni panike, 10 min gor al pa dol. Cela masaža pa traja 1 uro in prehitro mine, itak user posted image  Pol pa loh še mal čvekava, pa moja starejša sister pride s tamalim in ga boš lahko mal pestvala če boš hotla pa še za kak nasvet vprašala user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 3990
1.2.2008 15:21:39   
larisa
user posted image  mlavla. Zdej si pa čit predstavljm. Sej ti gre krivulja kar do 100 user posted image . To so pa res popadki. Pa nč te ne boli...user posted image user posted image user posted image  Hvala za fotke, super so user posted image

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 3991
1.2.2008 15:22:17   
polonca78
IZVIRNO SPOROČILO: itata

polonca: moja zgodba je bla prve 3x k sem šla na CTG čist ista... bolj me je spraševala, če kej čutim pa če me kej boli manj mi je blo jasno. sam se mi je začel to zadnji teden dogajat, da mi ful otrdi trebuh pa če hodim, moram it čist počas dokler ne mine pa tko naprej... ampak eni moji kolegici se do poroda to ni niti enkrat zgodil, tko da ni pravila. men se to zdej 1 teden dogaja - pa mava midve isti PDP.
moja G je rekla, da bolet začnejo pri križu popadki - kot menstrualni krči približno - pa se širijo na trebuh - krči maternice, ki hoče iztisnit ven otroka pač. verjetno bo pa katera z izkušnjami znala še bolš povedat

hvala itata, si me potolažila! me sprašuje, če se kaj dogaja, meni se pa tud sanja ne kaj bi se moralo dogajati. si pa predstavljam, da ko gre zares, veš. pa hvala za opis popadka, ji bom naslednjič vsaj znala odgovorit user posted image user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3992
1.2.2008 15:25:04   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

Mlavla mene tud zanima kje se na ctgju vid popadek? kdaj mas ti ze rok da mas tok pogoste popadke? A ime mata vidva ze izbrano tko za velik punc ze vem imena ti pa nikol ne omenjas?

Jest bi se mogla tud mal spravit ucit sam se mi ne da...........bom se mal tle gor cvekala pol se pa grem

PDP imam (zdej po tanovem..mi ga je za en dan prestavlauser posted image )15.2...tud men ni jasno kako je lahko CTG zabeležil takašne popodake..pa sploh nisem nevem kaj čutilauser posted image
na izpisku je zgornja krivulja utrip srčka,  spodnja pa riše popdake...saj se znajdeš... 
Drugače pa imava imela tud že zbrana in sicer za user posted image  Žiga , za user posted image  pa Neža. V tvojem podpisu pa seveda lahko razberem, da pričakujeta user posted image  Tai-ja.user posted image

Kdaj imaš pa izpit?

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 3993
1.2.2008 15:26:18   
polonca78
evo po mlavlinih slikcah ugotavljam, da se pri meni tud pod razno nič ne dogaja. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ravna črta in tiste vrednosti  so pri meni od 3 pa do 10, ko pa mali skače po trebuhu pa do 15. mi je pa sestra rekla, da ko poskoči na 80, je popadek.

(odgovor članu polonca78)
Neposredna povezava do sporočila: 3994
1.2.2008 15:28:50   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

user posted image  mlavla. Zdej si pa čit predstavljm. Sej ti gre krivulja kar do 100 user posted image . To so pa res popadki. Pa nč te ne boli...user posted image user posted image user posted image  Hvala za fotke, super so user posted image

sej to se mi je dogajalo le v torek..ma ravno tisti dan, ko sem imela pregled, drugače najbrž sploh ne bi vedela...user posted image  pa sem bila pol še bolj pozorna na to čez dan...ne zdej trenutno se pa počutim zelo dobro, na trenutke sploh nimam občutka da sem user posted image ...raz mojega trebuha, ki mi je malce v napoto...user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3995
1.2.2008 15:33:05   
mary_lou
Ja v bistvu so nama sam na nuhalni rekl da bo fantek na vseh ostalih UZ-jih je pa ritko kazu tko da si predstavlam da je na nuhalni se cist prezgodi za 100% napoved.

Ampak tud moj filing mi prav da je fantek pa tud nekako si ne predstavlam bit mamica puncki mislm itak ce bo puncka itak vec kot dobrodosla in zazeljena sam tko sebe si predstavlam kot mamico fantka, da se z njim podim okrog po vrtiljakih po toboganih.....  ja Tai bo, ce pa punčka pa Taya

Izpit mam pa konc tega mesca al pa zacetek marca ni se tocnega datuma upam da mi bo otrocek pustu it... se dva izpita pa diploma pol pa upam da cimprej delat me ubija tole 9 mesecno bit doma sam kaj ces sm pac kemik in noseca ne smes delat v laboratoriju

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3996
1.2.2008 15:38:50   
katka37
Meti, za grlo meni pomaga najbolj žajbljev čaj ali pa bonboni, saj veš, poklicna deformacija. user posted image   Malo heca, ampak imam res kronično vnetje grla.

Larisa, je moja 4. nosečnost, vendar smo našega prvega februarčka izgubili že med nosečnostjo, tako da bodo trije fantini in en user posted image . Živimo pa v stanovanju 60 kvadratov, se bomo morali malo stisniti, ampak bo že. Starejša dva sta 12 in 13 let.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3997
1.2.2008 15:39:02   
MetiLu
Mlavla, res si pridna user posted image  user posted image  user posted image
Suzi tenksi za odgovor, sem še na forumu pri Pušenjaku preverila, pravi, da se Angal lahko uporablja, bom zdej enga polizala, če bo kej boljš user posted image  
Dan bi bil res idealen, samo najbrž ne bo nič s Kavalom user posted image  

Mi pa noro trebuh otrdeva, pa skoz ležim, razen kadar pridem na RR, pa še takrat sedim. Mogoče bo pa še kej začel dogajat user posted image  Ko pa popusti me pa tamal tko brca, da je joj

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3998
1.2.2008 15:41:00   
mlavla
Meti..meni so Angal odvsetovali v lekarni..dali so mi islamint in pa granobil, ki sta si zelo podobna..narejena sta na osnovi nekih lišajev..

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 3999
1.2.2008 15:44:35   
mlavla
katka..joj imate pa res bolj malo prostora...a imate namen se v bližnji prihodnosti preseliti v večje stanovanje?Si sploh neznam predstavljati, kjub temu, da sem skoraj pol svojega življenja preživela v enosobnem stanovanju...pa še v srednji šoli sem bila v internatu, kjer sem bila 4 leta v eni majhni luknji s še dvema cimrama...
ma sem se prav razvadila od kar živiva na svojem...
pa če te prav razumem..si tokratno nosečnost nosila dvojčka?

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Resnična zgodba: Ti si bil tukaj, moj angel
V tišini noči, ko uspavam svojega novorojenega sina, mislim nate.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?