@lina
|
Počasi odhajam z delovnega mesta...pa vam napišem še vrstico ali dve...slikice maškar pripopam zvečer, če mi bo sploh ratalo kaj poslikat tamalga - pikapolonico, ki vse vleče dol, tipalke so dol takoj naslednjo sekundo, ne minuto, potem pa še krila frčijo stran Moj mali je imel včeraj še vročino, danes ponoči in zjutraj ne več. Danes sem ga peljala k tašči, ker sem imela seminar... Bom sedaj dobila poročilo, kako sta se imela čez dan. Sicer pa ful kašlja, smo dobili tudi Ventolin pa mislim, da bom šla danes kar v nabavo električnega inhalatorja, ker tole kašljanje je tako težko poslušat Jutri ga pa peljemo spet pokazat zdravnici... Drugače so pa tako luštne fotke malih šemic in mame gusarja ravno tako A bomo videli še kakšnega krokodila na fotki, pa rdečega noska? Arabela, vem kakšen je občutek, ko veš datum vnaprej... Sicer jaz nisem vedela ful vnaprej, ampak je pa podobno... Dobro da nisi dobila datuma 29/2 Maxica, a pol je bilo res hudo, če je tudi sama pogruntala, kako ga je srala in se celo opravičila na koncu... Remy, pozdravi se! Lepo se imejte, se vidimo zvečer!
|