MetiLu
|
Dan čvekulje Jest sem spet spala do devetih Zajtrk je na svojem mestu, se pa nič kaj dobro ne počutim. Me tko čudno želodec boli pa z nosa mi teče... Zunaj je taka megla, da danes ne grem nikamor, razen če me možek pelje v P. Ampak ga itak spet ni doma, ker je šel že navsezgodaj s stricem delat, tko da bom spet cel dan sama. Kile so uradno na + 15 , jaz pa še kar veselo jem Ja če sem pa lačna ... Mulček je pomojem od včeraj popoldan ful zrastu,ker se komaj še premika, moj trebuh bo pa razneslo. Koža me tako srbi, da tud Bepanten ne pomaga Važn, da še čutim gibe, ne? Jutri imam pregled, upam, da bo Ratko kakšno dobro novico povedal, recimo, da sem že dost odprta, da grem lahko rodit Sej poroda me je malo strah oz. v enem momentu sem čist ready, da grem, v drugem pa kar ne bi šla nekak tako. Načelom sem kar terpežen človeček, dost dobr prenašam bolečino, samo kako bom pa tile spelala mi pa še ni jasn, pa sej itak ne vem kaj me čaka. Upam, da bo šlo brez kakšnih komplikacij. Čedalje bolj se mi zdi, da od vsega tega zbadanja in prebavnih motenj ne bom prepoznala tapravih popadkov Zdej grem pa mal pred TV, že par dni je nisem gledala čez dan