*DaSha*
|
IZVIRNO SPOROČILO: caffee IZVIRNO SPOROČILO: nynna Caffee a mi poveš prosim če se zelo vidi? Jest bom mela bele zvezdice. Najprej ga dobim za zgoraj čez nekaj časa pa še za spodaj. Dobim ga sredo, v četrtek grem pa na romantično večerjo . Zdej me pa zanima, ker bom že blazno dobr zgledala z železom ustih , a tud jest ne bom mogla? imam bele (oz. zobne barve), ampak tiste gumice, ki držžijo žžiččko, so se žže obarvale rumenkasto-rjavo, kljub temu, da pazim kaj jem. Sicer drugi mi pravijo, da se ne vidi, ampak sama opazim, da so gumice postale temnejšše od zvezdic. Sploh pod neonkami se opazi...Ne vem no, skoraj mi je žžal, da se nisem odloččila za kovinskega, ker aparat se vidi tako ali tako, beli (zobni) je resniččno malenkost manj opazen. Pomojem . ČČe dobišš v sredo aparat, bo veččerja v ččetrtek zagotovo odpadla, ker naslednji dan začčne boleti kot beri http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2333552&mpage=1 ampak po enem tednu je bilo žže boljšše - sem lahko žže sredico kruha jedla .... Je pa res, da je fino, čče najprej dobišš eno vrstico in kasneje drugo, da se postopoma privajašš. Jz sem kar malo trpela, ker sem dobila obe naenkrat. Aja, zobne krtaččke sem pa dobila samo ob fiksiranju aparata, kasneje si jih moram kupit oz. plaččat sama. Sreččno, pa ččimmanj boleččin prvi teden žželim! žiujo! jaz sem včeraj dobila fiksni zobni aparat in me dons fuuul bolijo zobje. kok časa je pr teb (caffee) trajalo, da si zlo težko jedla pa da so te boleli zobje? js mam ful težave, ko jem, ker me ful bolijo zobje in tut ful težko grizem. kakšno hrano si pa ti jedla? js, ko probam jest meso, zelo težko grizem. a je to blo tud pri tebi? prosila bi te, da mi napišeš (če kaj veš o tem) kakšen učinkovit nasvet.
|