|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: My name is 03 007
9.2.2008 10:51:16   
amy26
spet ste preveč naklofale strani tako da zaenkrat nam nič komentirala

samo poročilo, včeraj je potem res zaspala torej pol ure joka s tem da sem šla ene trikrat vmes in jo polagala v ležeč položaj, no spala je potem od 20.20-3.45 kar je pri nas po dolgem cajtu rekord, ponavadi se zbudi 3-4x do dakrat, pol se je podojila in sem jo ninanala cca 20minut da je spet zaspala, ker ponoči je ne morem tok cajta pustiti jokat ker bi zbudila Aleksa. No spala je do 7.45 kar je spet super.

Zdej sem jo spet dala spat ne da bi jo ninala, jokala pet minut in pol je bila tišina, grem pogledat, pa je že ajčkala.user posted image user posted image user posted image user posted image
Tok sem vesela da je zdej že 2x sama zaspalauser posted image user posted image user posted image , to mi je bila nočna mora.

Kasneje še mal pokomentirat, grem mal delat dokler so moški zunaj, pol greva pa še z Elo na sončka.

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
9.2.2008 11:28:09   
Barči78
No tko, Žan ima drisko user posted image , pa jest ne morm več, mene bo pobral, a ne bo konca tem boleznim.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
9.2.2008 11:46:11   
draja
Joooooj Barčiuser posted image . Verjamem, da se ti mešauser posted image . Upam, da ne bo imel več driske in da ni še kaj huje zboleluser posted image .

Amy bravo za Elo in zate, da sta se naučili sami zaspančkati! Zdaj pa držim pesti, da bo vsakič manj jokauser posted image .

Jaz kuham kosilo za naju in kosilo za Živo, ko se mala zbudi se najemo in gremo v ZOOuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
9.2.2008 12:10:02   
Barči78
Oh Draja - ko berem tebe vidim, da nimam kaj jamrati, se mi res smilite. Samo priznam, ampakk res sem naveličana, niti en teden ne mine, da bi bila oba zdrava.

Ima pa Žan zelo hude bolečine ob izraščanju zgornje dvojkice. Sploh mu ne prebije skozi, pa vse je že belo, kdaj je že rekel P, da bo pokukala na plano. A je možno, da je driska od tega in od vse te sluzi od kašlja??'

Sam ful me moti, ker je zelo smrdeča driska, pa že 6x do  sedaj, pa kaj je staknil no, pa skoz smo notri, ker ne sme ven.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
9.2.2008 12:13:48   
Gio
hvala punce za pomoč! zaenkrat ela nima vročine od zjutraj. zadnjič je dobila svečko ob 2 ponoči, tako da mislim,  da bo bolje. 

Ela kako dela ura? ''ka-ka-ka-ka''
Kaj pa ti narediš v plenico? ''kak''
Kaj pa pije mama zjutraj? ''kaka''

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
9.2.2008 12:38:19   
draja
IZVIRNO SPOROČILO: Barči78

Oh Draja - ko berem tebe vidim, da nimam kaj jamrati, se mi res smilite. Samo priznam, ampakk res sem naveličana, niti en teden ne mine, da bi bila oba zdrava.

Barči jaz takoj podpišem, da nikoli nobene noči več ne prespim, v zameno, da Živa ne bi več nikoli zbolela. Nič se ne more primerjati z boleznijo naših sončkov.
Drugače pa naj bi bila driska tudi lahko posledica izraščanja zobkov, samo dvomim da tako smrdeča in tako pogosta v enem dopoldnevuuser posted image . A jemlje kakšna zdravila? Mogoče od tegauser posted image ?

Gio user posted image user posted image user posted image  da Ela nima več vročine. držim pesti da tako tudi ostane in vam ne bo treba k dežurnemu P.

Jaz pa še vedno čakam našo miš, da se zbudi, naje in da gremo končno na sončka. Lumpa bo zdaj nadoknadila nočno spanje. ampak se mi tako smili, ker tako slabo spi, da si mislim, da naj kar spančka zdaj,če ji pašeuser posted image .

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
9.2.2008 12:52:35   
Barči78
Ma ja draja, sej se čist strinjam, samo je pa več kot očitno, da tudi Živo nekaj matra, da ne more spat. Sploh nočem pomisliti, kaj jih muči, a jih boli,...v nobenem primeru, se nepočutijo v redu. Mah bogi so, res, vse bi dala, da bi bli zdravi.
Živa naj se pa kar spočije, pol pa lepo na sončka. Jaz sem ravnokar cunje zunaj obešala, ko je le malo zaspal, pa je res lepooooo zunaj, kolk bi šla na sprehod, pa že več kot en mesec nisem šla pomojem na en pošten sprehoduser posted image , zdej pa sploh ven ne smemo.

Ojoj spet ropota rita. user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
9.2.2008 13:17:23   
K_a_t_i
Evo... Dočakali najlepši sončni dan.
Sam kaj mi nuca, če moj maxi tamle leži z vročino po burni noči bruhanja in driskanja... Jst pa zganjam dezinfekcijo in UPAM, da se z minijem ne nalezeva karkolžetojezaensranje - no, tega. Čeprov... Mogoč je Žiga kej prnesu zadnjič k se je tko lepo poseral... Sam tamal zgleda čist ok TOK, TOK, TOK - naj tko ostane!!!!
Šibam naprej kuhat pa cunje obešat in pospravljat, da bova vsaj z Žigom lahko šla mal kasnej na sonček..... Vas preberem/komentiram zvečer.

ps. kje dobim pralni prašek za ta hude viruse dezinfekcirat iz cunj?

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
9.2.2008 13:45:47   
K_a_t_i
A je možno, da je driska od tega in od vse te sluzi od kašlja??'

In driska in kašelj je lahko posledica izraščanja zob - zaradi zob ima več sline, ki se mu zaletava. user posted image

Katja, vse naj, naj user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Tedybear, kok pa je star ta zaljubljen? user posted image
MEaa, ja kok pa ma Lan kg in kok je velik, da je taka panika user posted image  K ziher ni Žiga dohitel in zanj je rekla moja P., da je čist OK (mel je pa 10.800 na 76,5 podlage). Pa jst mu dam tud mleko pit vsake kvatre k se zbudi ponoči - ker tud točno vidim po 10 minutah, če nič drugega ne "prime".

Rešitve ste že našle, Gušt je bil omenjen, un ta drug link za možgansko telovadbo mi ne dela, še kej? No, sem pozabla user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
9.2.2008 14:11:04   
cv105
A je možno, da je driska od tega in od vse te sluzi od kašlja??'

možno ... user posted image

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
9.2.2008 15:30:10   
A-N-J-A
Katja vse najboljše za tvoj prvi rojstni dan!

user posted image

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
9.2.2008 17:00:29   
Barči78
Evo, Žan se je zbudil, v ritki ima vročino 40,1°, pod pazduho 38, v ušesu 39, na čelu 38,5, katero je najbolje upoštevati. P pravi, da v ušesu ni glih točno, v ritki mormo stopinjo odbiti, če se ne motim. Kdaj mu dam svečko ali sirup. Zaenkrat ga imam samo v bodiju. Da nismo še mi kakšne šeste ujeli kje.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
9.2.2008 17:22:12   
tinaaja
Barci, pravulna je pod pazduho, sam men je v veckratnih merjenjih zmeraj drugace pokazala user posted image Bozek Zan in mami, upam, da bosta kmalu OK user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Draja .. user posted image user posted image user posted image

Meaa ... udari sredino .. probaj mu zmanjsevat, ali z vodo mesat... Ukinit iz danes na ju3 pa je mal radikalno. Poskusaj svoj obcutek.

Mi smo bili na obali .. 3 ure sprehoda pol smo imeli pa reees dost burje user posted image No je pa bilo lustno ni kaj, pa se Pocko smo srecali user posted image

Erna, imam nov gsm... iPhone user posted image delam konkurenco Zabiki user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
9.2.2008 19:15:00   
Barči78
No tko, mi imamo 39,5 pod pazduho, mali je kot prazna vreča, ne more nič, sem mu dala svečko, pa upam, da se bo vsaj malo spočil.
Kako jih pa oblečete za spat, če imajo vročino? A bo bodi pa žakelj premalo, ker če mu vročina pade, ga bo zeblo?  

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
9.2.2008 19:18:57   
K_a_t_i
Barči user posted image user posted image user posted image  za Žana. Jst bi ga oblekla kot vedno... Verjetno narobe in preveč user posted image  Kaj pravi stroka in praksa, ta izkušene?

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
9.2.2008 19:21:05   
Sibil_
BArči samo res pazi na hidracijo-jaz bi mu dajala za pit kakšen izotoničen napitek, to res pomaga pri driski. Pa pazi da svečka v ritki ostane vsaj 15 minut-da je ne pokaka.MA bogi revež, se mi prav smili.user posted image

Mi bi mogli danes it z Lukasom na kontrolo, ker je bila naša P dežurna.Ko je mož prišel v čakalnico se je samo obrnil-gužva za umret, čist polna čakalnica.Tako da sem jo samo poklicala in konec-itak mu gre na boljše, pa ne bomo šli še bacilov pobirat tja.user posted image

Tinaaja-kakšen mobi, kolk si dala in mogoče kakšna slikica?Aja pa pri katerem operaterju - al si kupila kar v navadni trgovini, brez kakšnega naročniškega razmerja?user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
9.2.2008 20:05:57   
tinaaja
Barci.. http://med.over.net/forum5/read.php?46,1587977,1587977#msg-1587977

ne vem kje sem brala o tem, da ce vrocina narasca je pametno pomagati, da doseze vrh, torej otroka malo bolj poriti, da se spoti, pol skopati in sveze preoblect in pustit, da se ohlaja, manj poritega, ce je se vrocina.. al nekaj tazga.. zato sem pripopala link, ker ne vem tocno kje je bilo.

Sibil - Tusmobil, iPhone, cene varirajo glede na narocinsko razmerje ... slikc mas na netu kukr ces

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
9.2.2008 20:06:15   
Barči78
NO tako, Žan spi, oblečen v bodi, tanke hlače do pasu in je v čisto tankem žaklju. Zdej bomo pa videli kako bomo spali.

naomi, hvala, pa res upam, da ga ne bo treba ponoči kopat. Držte figice.

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
9.2.2008 20:09:20   
tinaaja
Men je tale azdeva se vedno super
http://www.ambulanta-garmus.si/nasveti/otrok_vrocina.pdf

Pri nastanku vroine ločimo dve fazi. V prvem
obdobju skuπa organizem telesno temperaturo
zviπati do viπine termostatske točke.
Otroka mrazi, drgeta, je bled, ima
hladne ude in se ponavadi slabo počuti.
To fazo lahko skrajπamo s tem, da ga
toplo pokrijemo. V drugi fazi, ko telesna
temperatura doseæe termostatsko tožko, se otrok
bolje počuti, ne mrazi ga več, v obraz postane rdeč,
koža je vroča. Takrat mu izmerimo vročino. To je
tudi čas, ko lahko pričnemo zniæevati visoko telesno
temperaturo.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
9.2.2008 20:09:25   
cv105
Žan ... en koš user posted image  in user posted image  za zdravje

Maks spi ... ati je šel še "nekam" ... jaz pa posesam bajto in pomijem po tleh ... pol pa vse 4 od sebe user posted image

ju3 ... bi šli v ZOO ... katera ura je najbolj primerna in a boste v LJ sploh imeli sončka? ... ste ga naročili pravočasno? ... in še ... a je mogoče Müller v BTC j3 dop odprt? ... se mi zdi, da ne ampak raje vprašam ...

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
9.2.2008 20:15:44   
cv105
še nekaj ... Maks je prej pred večerjo ... ne prvič ... naenkrat bruhnil ... ven je šlo enormno sluzi ... a mogoče katera ve od kje je ta sluz ... ni prehlajen, v pljučih nič ne piska ... včasih se to zgodi po večerji in takrat je kriza in gre brez večerje spat ... prej je pa fino in lepo in veliko jedel ...

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
9.2.2008 20:29:23   
amy26
čestitke Katji za 1.rojstni dan

user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
9.2.2008 20:59:53   
dskubin
Katja, vse najboljše tudi od nas!

user posted image

tinaaja - mi smo te pa pol dneva v San Simonu čakali, pa vas ni blo mimo user posted image . Burja pa nas niti ne moti tolk, ji pač hrbte obrnemo in delamo svoje. user posted image

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
9.2.2008 21:12:28   
Barči78
tinaaja - hvala za super članek in knjigico, sem jo iskala doma, pa je ko nalašč danes nisem našla.
Sej po eni strani je fino, da ima otrok vročino, samo vseeno, ko vidiš, da gre preko 40, te pa zvije, no vsaj mene je. Sploh ker je mali čist brez moči. Se  je pa že zbudil in to 2x v pol ure, 1x se je pokakal, no svečka ni šla ven, pa tudi vodeno ni bilo več. Upam, da to pomeni konec driske. Sem mu pa ponovno zmerila temperaturo pod pazduho, pa mu je padla na 37,7. Še vedno je v tankem žaklju, kljub temu, da mu je padla vročina, zdej bomo pa videli.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
9.2.2008 21:13:34   
Žabika
Katja - vse najboljše za Enko!!!

Res lep dan je za nami! Milsim, da je bilo povsod super! Mi smo ga res ful izkoristili in prav zanima me, kako bo danes Hana spala, ker bi morala biti pošteno utrujena. Še dobro da imamo take prijatelje, ki naju podpirajo in naju ne bodo prijavili na socialni! Namreč - bili smo zunaj celih 6 ur. Mami si je privoščila par kilometrov teka na smučeh, oči pa je poštimal Hano. Hana je vmes pojedla malico in kosilo, po tem smo šli pa še za 2 uri v gostilno. Jutri je pa plan malo še na alpske dile skočit.

Spet nekaj zbolevajo marčki! Koš pikapok za vse ta bolane in objemček mamicam!

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Partnerstvo: Ko ni več želje po seksu …
Ko partnerja postaneta starša, se pričnejo prebujati povsem nova čustva. Pred družino je polno dogodivščin in ljubezni. ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?