|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: My name is 03 007
9.2.2008 23:36:45   
dskubin
Glede dojenja in zobkov so pa res vsi zobarji proti.

A pol sem samo jaz nabasala na eno fejst? Zdej, ko sem bla z Diti pri 8 ih mesecih, je vpašala, kako je, pa sem rekla nič oz. 3 žličke, pa še to spasirano. Je rekla nič hudga, če se doji, bo imela vseeno pravilen ugriz, to je tko, kot če bi grizla. Draž ima še vedno dudo za zaspat in tudi 1x zvečer ali ponoči spije deci in pol mleka . Ni bla glih navdušena, ampak je rekla, da če ma tko malo časa in če ne pije nič sladkega po flaši je ok - zobke ima pa super,

burja - who cares. Samo, da je sonceeee. Fajn je, če hodiš z burjo, tko, da piha v hrbet, pa še vozička ti ni treba rint, gre kar sam.

< Sporočilo je popravil dskubin -- 9.2.2008 23:39:24 >

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
10.2.2008 8:54:03   
skačica
jutro!

Mi smo že pokonc, čeprav bi jaz še spalaaaaaaa. Noč je bla bolj slaba, se je skoz priklapljala.
Pri nas imamo že sonček , ampak upam, da ne bo zraven še vetra, ker včeraj je prav mrzel veter pihal in več kot 2x po eno uro nismo bli zunaj.

Ne da se mi več pisat, grem še mal na sedežno v vodoravni položaj.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
10.2.2008 9:09:15   
Barči78
No, noč je za nami, pa niti ni bila tako slaba. Ob 23.30 sem ga dala v banjo, ker je imel pod pazduho 39,7°, temperatura mu skoraj ni padla, in sem mu dala še eno svečko. Potem sem ga vzela kar h sebi v posteljo, da sem ga imela skoz bliz, da sem videla, kako mu raste in pada temperatura. Ob 6.30 je začel nekaj jokcat, čist vroč, a se je naslonil name in nazaj zaspal. Položila sem ga nazaj zraven mene i opazovala, tko mi je blo čudno, ker se je vsake toliko časa kar zruhal, stresel, v bustrvu njegovi udi so se mu zrukali user posted image .Me je tako strah teh vročinskih krčev, a bi bili verjetno bolj očiti?
No, v glavnem zjutraj je imel pod pazduho 38,6 in je kot cunja, samo leži pri enmu v naročju. Dala sem mu 5 ml Calpola, pa nimam pojma kaj naj še, tako se mi smili revež. Drugače pa zraven zlo neenakomerno diha, kar zadržuje dih, kot da bi ga v trebuščku zabolelo, driske pa zaenkrat ni imel več. Bomo videli.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
10.2.2008 10:39:44   
sezam
barči - naš Žiga se je tudi zadnjič, ko je imel 40 vročine ene parkrat tako stresel user posted image  Upam, da mu danes ne naraste več tako močno user posted image

Žabika - user posted image  za 1001 user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
10.2.2008 10:53:48   
Barči78
sezam - koliko dni je pa imel tako visoko vročino? A je imel samo vročino, ali je tudi kašljal, smrkal, driska, bruhal,... mal sem pozabla, ker je tolk bolanih, vse inf. pomešam.

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
10.2.2008 11:03:02   
urla
PUNCE MOJE HVALA ZA ČESTITKE.  Evo smo že malčki in nič več dojenčki.

Mamo že od petka praznovanja, še danes pol pa rabum teden dni dopusta, da k seb pridem. Pa tako lepo vreme, jaz pa kuham in pospravljam in pečem....

Moje sem te dni zjutraj nagnala na sonček, da majo vsaj oni kaj od tega.

Kaj več pa jutri v službi......

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
10.2.2008 11:07:39   
Pikca
sezam - koliko dni je pa imel tako visoko vročino? A je imel samo vročino, ali je tudi kašljal, smrkal, driska, bruhal,... mal sem pozabla, ker je tolk bolanih, vse inf. pomešam.
...naš je imel visoko vročino 2 dni, drisko pa 8 dni (ful vodeno ene 4 dni), zraven je pa še smrkal. jaz sem mu kar svečko dala, ko je imel več kot 38,5 pod pazduho.

< Sporočilo je popravil Pikca -- 10.2.2008 11:08:18 >

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
10.2.2008 11:19:40   
cv105
Lego kocke: eno vprašanje ... a so lego kocke od leta in pol dalje in tiste od dveh let dalje kompatibilne med sabo? če recimo kupim TOLE in TOLE ... pašejo kocke ena na drugo ali ?? a obstaja pri legicah kako pravilo ??

pa še en predlog ... a nardimo en seznam predlogov rojstnodnevnih daril za naše cukre? ... kar na1x je treba najt 1001 idejo kaj bo detece dobilo za 1. rd ... pa še kakšnega prijateljčka bo treba obdarovat ... sam ideja ...

Maks spekel tortico ... njamsi user posted image  user posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
10.2.2008 11:31:06   
Sibil_
CV tole in tole nič ne odpre, ponovi vajo prosim.NAčeloma pa so Legice vse kompatibilne-ampak samo original Lego.Tako da se ziher dajo sestavit.user posted image

Jaz sem poslala moja dva fanta ven (lukas ne sme ven, jaz pa tut še šmrkam) pa sta šla samo po kruh in prišla že po pol ure nazaj domov.Moj mož pravi, da ga zebe?Mah, moški, cel teden je zaprt v pisarni in jamra da bi šel na luft, pol ima pa priliko in pridrvi nazaj domov.Kdo bi ga razumel?user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
10.2.2008 11:37:29   
cv105
IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR

CV tole in tole nič ne odpre, ponovi vajo prosim.NAčeloma pa so Legice vse kompatibilne-ampak samo original Lego.Tako da se ziher dajo sestavit.user posted image

LP,
Sibil RR

evo, ponavljam vajo ... user posted image  ...

http://www.soncek.si/si/lego-3770-moj-prvi-vlak-i9167.shtml

in

http://www.soncek.si/si/lego-4961-zabavni-zivalski-vrt-i5491.shtml

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
10.2.2008 12:29:04   
K_a_t_i
CV - Lego in Lego Duplo ne paše skupaj - ampak tole je oboje Lego Duplo, tko da paše.

Barči - user posted image user posted image user posted image

Jst pa ne vem kwa je Žigu user posted image  Vso noč je jamral in jokcal (sam nam ni blo treba vstat), od 6h dalje sploh ni več zaspal, smo ga dvignili mal čez 7, mislili, da je lačen (včeraj ni skoraj nič jedel), pojedel skoraj nič, smo ga dali ob 9h nazaj spat, se je zbudil po 20ih minutah, NIČ mu ne paše, samo crkljal bi se - pa buh ne dej bit pri miru...
Zdej smo ga spet dali spat (s flašo mleka, da je vsaj nekaj pojedel!!!), ker je toook sitkal in spet evo - po 20ih minutah že jamra. user posted image
Šit, no... Kak ideja kwa bi to blo? Vročine nima, sem pa tja mal prdne, sam pomojem ni to-to, karkol mu ponudimo za jest je takoj jok, hodu ne bi, sedu ne bi,... Okol ušes sem mu vse prešlatala (k si prste not rine - mislim, da od zaspanosti), ni jokal,.. Ok, smrka že, sam to že ves teden user posted image
Nosit, stiskat in mu kazat stvari - kt pred pol leta user posted image .
Jst spet zobe krivim, sam počas mi gre ta razlog že na jetra user posted image .

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 10.2.2008 12:33:20 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
10.2.2008 13:32:10   
cv105
Kati ... močno držim pesti, da ne bo zbolel ... mogoče je samo tak dan ... user posted image  Žiga, samo zate user posted image  ... malo spremljam tole vajino uvajanje in se mi zdi, da se mali drži odlično user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
10.2.2008 13:55:25   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: cv105

Kati ... močno držim pesti, da ne bo zbolel ... mogoče je samo tak dan ... user posted image  Žiga, samo zate user posted image  ... malo spremljam tole vajino uvajanje in se mi zdi, da se mali drži odlično user posted image

Hvala CV. Zdele panča - bomo videl kako bo, ko se zbudi. Ja, sej sem tud to že rekla - da je siten, ker ni šel v vrtec user posted image . Men se tud zdi, da se super drži. Sam po drugi strani pa je lahko odklanjanje hrane in nespanje pri takih micenih tud razlog, da mu nekaj ni ok. Upam, da ni vrtec...
Evo krik user posted image . Zdele mu bomo čeljust dal narazen, da videm kwa dogaja noter user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
10.2.2008 14:36:08   
dskubin
Lego kocke: eno vprašanje ... a so lego kocke od leta in pol dalje in tiste od dveh let dalje kompatibilne med sabo?

Lego in Lego Duplo ne paše skupaj

O, paše, paše, sm lastnoročno probala preden smo šli v nabavo user posted image

Ampak pri tem Lego primo odpade, to je uno za najmlajše npr. take (ampak te so samo provizorično dane skupaj, mislim, natakneš eno na drugo ampak držijo pa ne, če ta stolp obrneš, kar vse razpade, vlakca ne moreš dvignit, ker gre vse narazen. Tko da Draž ma ene take kopače, bagerčke ampak se zna šele tam nekje od 2h let, mogoče čisto malo prej igrat s tem, prej mu je šlo vse narazen user posted image ):
user posted image .

Poleg primo ali baby, to je eno in isto (so kompatibilne samo same s sabom razen če imaš en komplet, ki so not vezni členi, da jih pol lahko daš na quatro user posted image aja pa pojma nimam, kje ga sploh lahko kupiš) so še quatro, te so največje, res ogromne (ampak jih boš pr nas bolj težko našla), nanje lahko daš duplo in potem nadaljuješ s system (creator, city) ipd. Samo moreš pa vedet, da na duplo lahko daš tanajvečje tamale legice (najmanj 6x2 pikice, če me zastopiš, kaj ti mislim povedat, manše pač ne grejo gor). Ali obratno duplo lahko daš na tamale, ampak samo na kako ploščo.

a nardimo en seznam predlogov rojstnodnevnih daril za naše cukre?

Dobra ideja. Smo se že neki nazaj menle, da kaj bomo kupovale, ampak tudi jaz sem še vedno na začetku user posted image .
Zankrat izbiram med tem:

1. nekaj Lego duplo
2. ena taprava punčka (a la baby born)

Žigi drži se. Te pozdravlja prjateljca:

user posted image

< Sporočilo je popravil dskubin -- 10.2.2008 14:50:36 >

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
10.2.2008 15:14:49   
Barči78
Evo, ob 12h sem ga dala v mlačno kopel(38,6 pod pazduho), ga vzamem ven 38,9. OK, mu dam svečko, dve uri po svečki ima mali 39,1 pod pazduho, sploh mu ne pade vročina. Zanimivo je to, ker na čelu pa nima povišane temperature, v enem ušesu pa piska 40, joj upam, da nima vnetega ušeska, najrajš bi ga peljala v dežurno, da vsaj to pogledajo. Zdej je revček zaspal, pa ga čist kuha.

Kati user posted image user posted image user posted image  za Žiga, da se ne začne še pri njem kaj.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
10.2.2008 16:46:14   
Barči78
No tako, mi smo nazaj od dežurnega P, Žan je še vedno kot ovela roža, samo leži, dobili smo voltaren, če v dveh urah ne pade vročina in če se po možnosti še bolj tekoče pokaka, gremo na Jesenice. Joj, kolk mi gre na jok. Moraš piti Žani moj.user posted image
Glede na to, da ima mrzle okončine, ga moram pokrivat, ker je možno, da ga zebe, ma jaz nisem več pametna, šele kadar ima tople roke in noge, ga slečem.
V glavnem zdej spet spi.

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
10.2.2008 16:54:15   
Sibil_
KAti-ponavadi se žal tako začnejo bolezni, pa upam da pri vas ni to.

Lego pašejo VSE vrste skupaj-sem tudi jaz preizkusila kot dskubin, hehe.user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
10.2.2008 17:01:48   
Sibil_
IZVIRNO SPOROČILO: Barči78

Glede na to, da ima mrzle okončine, ga moram pokrivat, ker je možno, da ga zebe, ma jaz nisem več pametna, šele kadar ima tople roke in noge, ga slečem.
V glavnem zdej spet spi.

Ko ima otrok mrzle okončine mu vročina raste, ko so roke in noge tople, takrat ne raste več. In če ga boš pokrila ko ima mrzle rokice ga bo samo še bolj zakuhalo-ne delaj tega.Imej ga bolj lahko oblečenega in če je že pokrit naj bo samo z rjuho, načeloma je boljše da je manj oblečen, da se telo ohladi.No, tako je meni rekla naša P.user posted image

Pa Voltaren mu daj raje zvečer, da bo spal, ker mu res dobro zbije, ampak ga lahko daš na 12 ur, je zelo močen.

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
10.2.2008 17:23:33   
Barči78
Voltaren sem mu že dala, ker je rekla zdravnica naj ne čakamo noči, če vročina ne pade. Na žalost se je še pokakal po 10h minutah, sicer ni pokakal cele svečke, ampak je bla sluz, tko da zdej ne vem kolk svečke bo zbijalo vročino. Problem je, ker noče pit, trudiva se po žlički, da vsaj nekaj zaužije, pa po brizgalki. Mi je pa rekla zdravnica, da mu lahko dam svečko na 4-6 ur, v lekarni pa je napisala na škatlico eno na dan, pol pa bod pameten.

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
10.2.2008 17:45:19   
K_a_t_i
Ojoj Barči... Drži se Žan!!! user posted image user posted image user posted image

Žiga je že 3 ure "stari Žiga". Sem mu dala 3 bambi plazma kekse, jih je pojedel 1,2,3 (pa v Čolnarno smo šli na tortico, sem mu hotla dat eno žličko, je ven pljunil... pol je pa vzel žlico in sam začel bezat po torti in "kao" v usta nesu. WTF user posted image  A je možen, da NOČE, da ga mi hranimo?!). Pa še namazala sem mu dlesni s calgelom in na igrišče smo šli. Nekaj od tega je pomagalo user posted image .

No, pa včeraj se je prvič sam spustil in dirkal po dnevni. je bil čist na spidu - od enga konca na druzga in nazaj. Pa roke v luft, jezik ven. Joj je smešen user posted image . Pa nauču se je sam vlakca Tomažka zapeljat (unega k moraš možička not potisent) in od ravnokar zna vržt žogico. Pa z jezičkom tleska, če vprašaš kako dela konjiček. Pa mami se hval... user posted image  Grem raj spakirat za ju3 za vrtec...

Diti, kje se pa ti to skrivaš? user posted image   

Še rojstni dan - mi izbiramo tole (nekaj že imamo, nekaj bomo še naročili, mi2 pa letos kupujeva sproti):
nahrbtnik in copate za v vrtec (to že mamo)
vedro duplo kock (sam ne vem, če je to že in user posted image )
avtomobilček (bager, tovornjak, traktor, al kej takega)
Zabava - bomo povabili Žigove mini kolege en vikend. Za žlahto pa bo pomojem sistem - pride kdor in kadar ima čas, s predhodno najavo user posted image .

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 10.2.2008 17:48:56 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
10.2.2008 17:53:03   
tinaaja
Barci, drzim pesti, d ne bo treba v bolnico user posted image user posted image user posted image

Kati - brina ze dolgo ne pusti vec, da se jo hrani, kar ni po zlici... makarone in meso mora bit s rsti v roke dano - njenimi namrec. itd...

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
10.2.2008 17:54:35   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
Kati - brina ze dolgo ne pusti vec, da se jo hrani, kar ni po zlici... makarone in meso mora bit s rsti v roke dano - njenimi namrec. itd...

Ja sam kako pa mu naj dam čokolino al pa govejo juho user posted image  Pa pire in špinačouser posted image   Enolončnico user posted image  HELP

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
10.2.2008 17:55:58   
thaiss
Žiga super da si boljši!!!!

Barči nam je tudi P svetovala naj ga imam pri visoki vročini samo v bodiju; tudi v čakalnici sem ga mogla takoj sleč. če je preveč oblečen še bolj zakuha.
Voltaren je nam predpisala 1/2 svečke na 6-8 ur
en košek user posted image user posted image user posted image user posted image  za Žana

a nardimo en seznam predlogov rojstnodnevnih daril za naše cukre?

Dobra ideja. Smo se že neki nazaj menle, da kaj bomo kupovale, ampak tudi jaz sem še vedno na začetku user posted image .
Zankrat izbiram med tem:

1. nekaj Lego duplo
2. ena taprava punčka (a la baby born)

jaz sem še brez ideje tako da dobrodošel vsak predloguser posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
10.2.2008 18:42:30   
draja
Barči ojejuser posted image user posted image . Milijon pikapok za Žana, da ne bo treba v bolnico!!!!

Kati super, da ste Žigija spravili v dobro voljo. Pojma nimam kaj bi ga lahko mučilouser posted image . To je res grozno, ko ne veš kaj fali otročkuuser posted image .

Darila za 1.rojstni dan - mi si želimo veliiiiko stvari, bomo pa še videli kaj bomo dejansko kupili oz. naročili:
  1. tricikel
  2. mizica in stolček
  3. tobogan
  4. nahrbtnik za vrtec
  5. copatke
  6. prvi čeveljčki
  7. tisti vrtiljak z žogicami, ki sem ga zadnjič nalimala sem gor
  8. barvice oz. flomastri oz. voščenke
  9. vsaj 8 ur spanja v kosu na noč user posted image  ( se odpovemo vsem ostalim naštetim darilom, če nam kdo to zadnje nabaviuser posted image )

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
10.2.2008 18:46:53   
cv105
Žiga, bravo zate ... po moje ti je samo dolgcajt po vrtcu user posted image

Žan ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ... pa hitro se pozdravi!

Naš Maks je ena veliiiiiiika čveka ... kravica dela "buu", račka dela "ga", kuža dela "uou", vse na kolesih je "brrr", konjička oponaša pa tako, da tleska z jezičkom. Zjutraj sem hotela še malo potegnit in ga je ati previijal ... da je na previjalni pri miru, ga sprašuje, kako se živali oglašajo in Maks odgovarja kot za oceno user posted image  ... ma ni da bi človek ob takem pogovoru spal user posted image .

Zdaj smo se z Maksovo sestrično dogovorili, da gremo v torek dopoldne na obisk v vrtec. Bosta skupaj v vrtcu user posted image , pa tudi uvajanje in prvi vrtčevski dan bosta delila. Vsaj plan je tak. user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?