dskubin
|
Lego kocke: eno vprašanje ... a so lego kocke od leta in pol dalje in tiste od dveh let dalje kompatibilne med sabo? Lego in Lego Duplo ne paše skupaj O, paše, paše, sm lastnoročno probala preden smo šli v nabavo Ampak pri tem Lego primo odpade, to je uno za najmlajše npr. take (ampak te so samo provizorično dane skupaj, mislim, natakneš eno na drugo ampak držijo pa ne, če ta stolp obrneš, kar vse razpade, vlakca ne moreš dvignit, ker gre vse narazen. Tko da Draž ma ene take kopače, bagerčke ampak se zna šele tam nekje od 2h let, mogoče čisto malo prej igrat s tem, prej mu je šlo vse narazen ): . Poleg primo ali baby, to je eno in isto (so kompatibilne samo same s sabom razen če imaš en komplet, ki so not vezni členi, da jih pol lahko daš na quatro aja pa pojma nimam, kje ga sploh lahko kupiš) so še quatro, te so največje, res ogromne (ampak jih boš pr nas bolj težko našla), nanje lahko daš duplo in potem nadaljuješ s system (creator, city) ipd. Samo moreš pa vedet, da na duplo lahko daš tanajvečje tamale legice (najmanj 6x2 pikice, če me zastopiš, kaj ti mislim povedat, manše pač ne grejo gor). Ali obratno duplo lahko daš na tamale, ampak samo na kako ploščo. a nardimo en seznam predlogov rojstnodnevnih daril za naše cukre? Dobra ideja. Smo se že neki nazaj menle, da kaj bomo kupovale, ampak tudi jaz sem še vedno na začetku . Zankrat izbiram med tem: 1. nekaj Lego duplo 2. ena taprava punčka (a la baby born) Žigi drži se. Te pozdravlja prjateljca:
< Sporočilo je popravil dskubin -- 10.2.2008 14:50:36 >