Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
čeprav sem klicala takoj v ZD še kr nisem pomirjena. spraševala me je če je bruhala, če je zaspana...itd. na koncu je rekla, da ni kaj skrbeti, ampak mene vseeno zanima, če se je kateri že to naredilo (ali sem samo jaz ta nesrečnica) in kako se je to izteklo???je bilo vse ok? 
kdaj zgodilo, da je padel od nekod, ja. Se pač zgodi, pa če si še tako previdna. Moja je tudi nekje pri 6m prvič odletela s kavča. In sem se zelo ustrašila, bila sem prav šoku in jokala sem kot dež. Ona se je prej pomirila kot jaz. Pri teh mesecih postanejo bolj živahni, kotalijo se že, kobacajo in en dva tri so na tleh. Opazovati moraš le, če se čudno obnaša, če bruha ipd. Ponavadi ni nič hujšega. In še velikokrat se bo zgodilo.
! Ampak padel je pa res "lepo" - na nogice, kot kakšen mucek. Mislim, da se je predvsem ustrašil, ker ni bilo videti, da bi bilo karkoli narobe - že po 5 minutah je bil dobrovoljček kot prej
. Sva ga ravno včeraj preizkušala, pa se je roba držal kot klop