Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Naslednji mesec moram poklicat in ga spet naročiti. In vem, da ne bo nobenih problemov, ker nima nikakršnega strahu pred zobozdravnikom. Tako kot pred zdravnikom ne, ker hodi pač tja že od malega in to je to. Ko je bolan, gre k zdravniku, k zobozdravniku pa hodi kazat zobke. Imam pa znance, ki so peljali svojo hčerko prvič k zobozdravniku pri 3-eh letih in tudi ust ni hotela odpret, ker jo je bilo tako strah
Jaz sem mnenja, da je treba otroka čimprej peljat k zobozdravniku, da se navadi na vsa tista čudesa tam notri. Ker najmanj si želim za svojega otroka, da bi ga bilo zobozdravnika tako groza, kot je mene
, pa smo rekli, da ima 4 zobke in je rekla, naj z njim pridemo naslednjič, ko bo ta velik spet imel pregled. To bo pa ravno, ko bo star 18 mesecev.