Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

rekla da so to normalne nosečniške težave in da mi ona ne more dati bolniške, ker je komisija ful stroga ratala glede bolniških
.Pa še napotnico mi je dala za fizioterapevtko, da mi pokaže kako delati vaje da bi bile bolečine v križu znosne.
Super, da ti gre vse kot po maslu in da ste lepo praznovali
osvežilne robčke Penaten?
možek včeraj sesul comp, ker bova imela končno Visto gor. In dve uri sva samo iskala pass za server, kjer imava večino podatkov. Upam, da bo danes končano. Čeprav me potem čaka še bitka s Timijem. Je že včeraj razglabljal, da komaj čaka, da bo risanko gledal (sem neke nove privlekla od nekih čebel..Bee movie ali nekaj takega). In nekako mu vedno uspe imeti prednost
.
.
c kaj noter.
danes dala malo za jest matevža in zdaj prdi ko nora. Bljak, moram luftat stanovanje.
pirek) vpišeš noter, al sam večje nakupe?