tasha23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Remy IZVIRNO SPOROČILO: Clody IZVIRNO SPOROČILO: tasha23 Punce moje tako sem vesela, ker delam samo do 15.00 in sem okoli 15.20 že doma. Vam sploh ne morem opisati sreče. Sem pa zvečer vseeno tako utrujena, da sem zelo zgodaj v postelji , če ne drugega ko Gael zaspi. Aja kaj ste vidle mojega malega račka? Kaj nobeni ni bil všeč moj racman Jaka? ne pozabit na mene pls, pa čeprav sem bolj odsotna kot prisotna, ampak mislim veliko na vas in vas POGREŠAM!!!! Bravo za službo, sem ti prav fouš!!Pa racman je itak zakon, jest sem vse maškare pohvalila, ne pa vsako posebaj. Ampak si pa prou smešna ko se oglasiš, da te nič ne pogrešamo, da nam ni racman všeč,.... Jej, jej!! Tasha- lej jaz tudi nisem vsakega posebej hvalila, mogoče kdaj kakšnega omenim, ampak večino kar je napisanega mi gre pa iz glave..........nisem tako pridna kot npr. Maxica Tudi ti nam ne smeš zameriti, če te pozabimo omeniti, ker si pa malo na forumu pa tudi ne moreš pričakovati, da ko nekaj napišeš, da bodo takoj vse začele: oh, kaj, kako....... Jaz odgovorim, če se spomnim, pa tudi jaz že kdaj nisem dobila odgovora.....pa to ne pomeni, da so pozabile name, saj tudi me nismo nate....... anč tudi jaz bom mislila na te. Brez skrbi bo boljše, verjami.