Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Male majčice in majčki 2006 11.2.2008 15:01:50
|
|
|
|
mojca75
|
fovš, fovš in še enkrat fovš! Mariji za Rim. Madoniš kaj sam midva ne znava ruknit Mojči v varstvo in it. Ma ne vem, jaz bi n-krat klicala kako je, vem smotana sem!
|
|
RE: Male majčice in majčki 2006 11.2.2008 15:13:11
|
|
|
|
marsovka
|
mojca, jaz tudi ne znam želim si že kam it, samo potem pa kar ne funkcioniram...mami ga "posodim" za eno urco in pol enkrat na teden (ponavad v nedeljo dopoldne), to je pa tudi vse prespal pa sploh še ni nikjer nikoli (brez mene) hm hm hm marija, pozdravljena!m lepo te je brat in "videt"... joooooj, še pol ure, kaj se vleeeeče ta pondelk
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki 2006 12.2.2008 9:35:15
|
|
|
|
mojca75
|
Zdej pa ne vem, al ste obupale, al se vam ne da, al ste pa še vedno hude ker se nismo dobile (a Puncica?)?
|
|
RE: Male majčice in majčki 2006 12.2.2008 10:03:33
|
|
|
|
mojsoncek
|
Ja mojca, res je neko cudno zatisje na nasi debati . Upam, da res ni kaksne zamere, ker se nismo dobili. Meni ne, da se mi ne da, ampak nimam nic kaj posebnega za napisat in potem samo hodim gledat, ce se je razvila kaksna debata, da se ji prikljucim. Pa ni nic ... Mah ne vem, nekaj nisem ta prava zadnje dni in nimam nobene volje za karkoli . Se moram malo sama s sabo pomenit, da vidim kaj me muci, ker trenutno res ne vem. Ah, bo ze... MarijaPo, tudi mene si fajn "nakurila" s svojim zadnjim postom .
|
|
RE: Male majčice in majčki 2006 12.2.2008 11:27:31
|
|
|
|
puncica
|
sem trenutno tečna in nočem še tle gor utrujat, čakam menstro pa je še ni hudiča.
|
|
[Brisano sporočilo] 12.2.2008 12:11:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki 2006 12.2.2008 13:58:43
|
|
|
|
lenika
|
Mojca super slikice, sploh tista s ketchapom. Marija lepo, da sta si vzela čas tudi zase. Punčica, mogoče ne bo in boš več rabila razmišljat kdaj bi imela tretjega otroka.
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki 2006 12.2.2008 14:05:20
|
|
|
|
mojca75
|
IZVIRNO SPOROČILO: lenika Punčica, mogoče ne bo in boš več rabila razmišljat kdaj bi imela tretjega otroka. si nisem upala tega napisat
|
|
RE: Male majčice in majčki 2006 12.2.2008 14:06:15
|
|
|
|
mojsoncek
|
puncica, a bo to "posledica" tega, da imata z L spet sobo sama zase . Malo se hecam... ne bit huda
|
|
RE: Male majčice in majčki 2006 12.2.2008 14:07:10
|
|
|
|
MarijaPo
|
Tako to je, najprej je nasa Puncica nabavila pograd za tamala dva, potem sta imela z L.jem mir zvecer in zdaj zamuja. Puncica, nic se ne sekiraj, saj ves da bo prisla vsak cas. :) Aurora - porocaj, kako je bilo na cicibanovih uricah, tudi mi gruntamo, da bi Evo kaj tja peljali, ker ima tako rada otroke, pa da se jih malo nauzije (tisti trije iz njenega varstva so totalen hit in skos govori njihova imena). Danes sem bila pri G na pregledu po splavu in se ni nic videlo, ker se sluznica se ni nic zadebelila. Mislim, da bo zdaj nekaj casa mir s temi nosecnostmi, da pridemo vsi malo k sebi. Eva je cisto navdusena, ko vidi, da sem spet vozna in da gremo skupaj kam. Uzivajte! Marija
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki 2006 12.2.2008 22:13:24
|
|
|
|
mojca75
|
Joj, namesto da bi pisala seminar sem se mal sprehodila po forumu Nosečnost (ne, nimam še nobene želje po novem mladičku, še ne , ni še moj čas) in ugotovila da se je vse že tolk spremenil! Že samo lajšanje porodnih bolečin , k da sem rodila v kameni dobi (ok pretiravam, je pač pozna ura), ampak res, sem rabla ful prebrat da sem pogruntala kaj za vraga je ta Ultiva (al pa sem tko nesrečno šarila po forumu). Ok, sem mal stresla svoje začudenje, grem še naprej mal delat, da bo kej od mene! Lahko nočko!
|
|
RE: Male majčice in majčki 2006 13.2.2008 8:58:20
|
|
|
|
mojsoncek
|
Babe, a imamo tiho maso?
|
|
RE: Male majčice in majčki 2006 13.2.2008 9:05:54
|
|
|
|
mojca75
|
Zgleda, al pa jaz sama samogovore, skoraj že blog
|
|
[Brisano sporočilo] 13.2.2008 9:50:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki 2006 13.2.2008 10:15:02
|
|
|
|
marsovka
|
jaz tudi mislim, da ni panike za zganjat, če se nam pač kakšen dan ne da lih ne vem kolk pisat, saj ni nobeno tekmovanje ali hitropotezni šah je pa res, da nimam nič kaj posebnega za napisat in tudi jaz čakam, da bo katera kakšno zanimivo kost vrgla pr nas je sicer vse v najlepšem redu, jutri (ah, vem, kako cukrasto) imava obletnico, ja, kaj čmo, tako je naneslo, pa mislim, da ne bo nobenih posebnih ognjemetov , mi je malo mim to valentinovo dans bom šla mal v tuša pošpegat, so me včeraj spet zdražili z reklamnim letakom... jaz tudi vem, vem, da bi morala tamauga kaj peljat h kakšnim uricam, ker kar zmrzne, če je več otrok na kupu, samo mi trenutno ne potegne, ker je v vrtcu vsak teden kakšna "kuga" zunaj pa bonacaaaaaaaa, komaj čakam pavzo za mlaco, da grem en krog po soncu (mi tolk zgaga nabija, da ne smem več jest na šihtu)... imejte se, punce
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki 2006 13.2.2008 11:47:30
|
|
|
|
mojsoncek
|
jezna sem ko ris... bom kar odpoved dala, vzela en klobuk in sla po ljubljani fehtat. Verjetno bo vec ucinka, kot pa fehtarjenje po firmi. Mah, na zivce mi grejo ljudje, ki ne delajo svojega dela. Pa jih prosis in prosis 100x, pa se samo nekaj zgovarjajo in obljubljajo. Od njih pa se vedno nic. Mater jim... dost mam!!!
|
|
RE: Male majčice in majčki 2006 13.2.2008 18:19:39
|
|
|
|
F*S*M
|
Ojla, a bi bile malo dobre punce in bi za našo aljčo naredile eno glasovanje, njena hčerka Nika se je prijavila za nekmovanje neckermann model. Glasovati morate za par št. 12 pod Nika Zavrašek http://www.neckermann.si/competitioninpairs.aspx?page=1 Punce najlepša hvala
|
|
[Brisano sporočilo] 13.2.2008 20:32:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki 2006 13.2.2008 21:12:12
|
|
|
|
Mari71
|
Zdej pa ne vem, al ste obupale, al se vam ne da, al ste pa še vedno hude ker se nismo dobile (a Puncica?)? Punce, jaz pa sem prav vesela, da se niste dobile, ker mi se niti prijaviti nismo mogli. Bom pa naslednjič naredila vse, da vas vse vidim. Materinski dan je enkrat konec marca, a ne?! Super maškarce vaši majčki in majčice, slikice toooooooolk rada gledam. Mojca - dej, pripopaj še kakšno iz vaše super rubrike "saj ni res". Pa da vam povem, da sem se v stari službi zmenila, da me vzamejo nazaj in ne le to - celo fajn predlog opisa del in nalog so mi pripravili. V bistvu se že veslim maja, ko se po 2,5 letih vračam v stare vode, z rahlimi popravki seveda:). Še prej pa nas čaka marec, ko Gašperja uvajam v vrtec. To bo še pestro! Pa pa!
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki 2006 13.2.2008 21:45:08
|
|
|
|
maya2
|
ajej Mari71, kaj se ti že izteka porodniška??? bo vaša miška že eno leto stara??? kako čas mineva.....
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki 2006 14.2.2008 8:19:32
|
|
|
|
mojsoncek
|
sem opravila svojo "dolznost" in oddala svoj glas lep dan vsem!
|
|
RE: Male majčice in majčki 2006 14.2.2008 8:28:51
|
|
|
|
mojca75
|
Tudi jaz! Sicer pa je en lep dan pred nami, en kup dela imam v službi, ampak nič ne de! važn da smo zdravi! Mary - lepo da si se javila, inveš da bom nalimala še kako iz repertuarja "saj ni res pa je" ker te so pa najbolj lušne! Nič kaj dosti nimam za povedat, rezen da vam želim en lep in uspešen valetinov dan.
|
|
RE: Male majčice in majčki 2006 14.2.2008 9:25:45
|
|
|
|
puncica
|
Sem glasovala, mater majo pa postopek ni čudno da jih pol mal glasuje. Sicer pa dobila sem menstro in sem srečna do nebes, ker hočem da je moj tretji otrok načrtovan in ne "se je zgodilo". Upam da bo zdej do poletja mir pa da pol takoj rata Sem že videla kako bomo spet vlačli postlco v sobo, pa dretje ponoč pa nič gledanja tv, pa spet problemi z dojenjem ker ne bo dost, pa dojenje na vsake 2 uri, ma neeeeeeee nisem še "redi", čakam do poletja. Uživajte na ta lep dan......
|
|
RE: Male majčice in majčki 2006 14.2.2008 13:10:44
|
|
|
|
maya2
|
Evo končno imam malo časa... Cicibanove urice: Karin se je imela supoer, v svojem stilu je takoj not padla, tekala sem in tja, da sem se morala prav trudit ji sledit.... Sem mislila da bo malo bolj pri miru da se bojo z Zarjo kaj skupaj igrale midve z Auroro pa kaj počvekale .... sanjala svinja... smo se komaj kaj srečale.... Karin je preiskala vse prostore, preizkusila vse igrače, na koncu je seveda sledila njena trenutno najljubša fraza 'še mal' , komaj čaka da še gremo skoz omenja 'cicibane'. Tole ji je uspelo naredit v tistih petih minutah, ko je bila pri miru.... niti sok in piškoti niso bili dovolj zanimivi A ja danes je valentinovo ..... vsem pošiljam enega veliiiikega Jaz imam plan v soboto dat Karin v varstvo popoldan pa da greva z mojim mal v Celje ali Lj v kino in na večerjo tolk za zadnje 'ledik' valentinovo ....... samo moj tega še ne ve Lepo se imejte!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiNovo šolsko leto: Kako otroku olajšati prehodZačetek šolskega leta je lahko za otroke stresen, a z nekaj pripravami, razumevanja in pozitivne motivacije lahko starši...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Filmi za odrasle.
пеперутка16
Rad gledaš "filme za odrasle"?