Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 12.2.2008 22:52:56
|
|
|
|
Pikec
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR A ne isces vec deda Kdor išče ta najde.... Aha, zdaj ga imas. ...in ze kompliciras..... . Zdaj se ne bi porocila.... Nisem rekla da mam ... Sej veš kako se nadaljuje.... Kdor išče ta najde. Če ne pa.....
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 12.2.2008 22:53:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Sej veš kako se nadaljuje.... Kdor išče ta najde. Če ne pa..... Kdor pa ne najde....se pa poroci... . Sori, poroceni :).
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 12.2.2008 22:54:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Ej :), m_m, kaj lusnega si naredila :)?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 12.2.2008 22:55:42
|
|
|
|
Pikec
|
Oh Miča.... sej te je sama modrost
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 12.2.2008 22:56:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Oh Miča.... sej te je sama modrost Itak....
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 12.2.2008 22:58:55
|
|
|
|
Pikec
|
Itak.... Ja zdej si čist druga
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 12.2.2008 22:59:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Itak.... Ja zdej si čist druga V bistvu ja.... ...drugace pa ne
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 13.2.2008 9:00:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro! Dobr dan! Dobr večer! Lahko noč! Vsem
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 13.2.2008 22:11:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Jutro! Dobr dan! Dobr večer! Lahko noč! Vsem Tudi od mene :)).
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 13.2.2008 22:52:06
|
|
|
|
mami_miki
|
hej hej..a si mislila, da me ne bo? Mič?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 13.2.2008 22:54:39
|
|
|
|
Anonimen
|
O, sem se tukaj... . Z ravno kar umitimi zobmi. Tako da danes samo ciste teme, prosim :)), da si ne umazem zob...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 13.2.2008 22:56:27
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II O, sem se tukaj... . Z ravno kar umitimi zobmi. Tako da danes samo ciste teme, prosim :)), da si ne umazem zob... jaz sem si ravnokar tud zobe umivala kak si kaj? mene kolca...a ti misliš name?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 13.2.2008 22:57:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki mene kolca...a ti misliš name? Verjetno res.... . Sem prisla pogledat, ce si se tu. In ekola, hokus pokus, ravno nate naletim :)).
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 13.2.2008 22:58:27
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki mene kolca...a ti misliš name? Verjetno res.... . Sem prisla pogledat, ce si se tu. In ekola, hokus pokus, ravno nate naletim :)). in? kako kaj Mičica? sta kaj kontaktirali? ej...a ona razume vse hrvaško pa to?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 13.2.2008 22:59:23
|
|
|
|
Anonimen
|
ej...a ona razume vse hrvaško pa to? Razume, razume, tudi govori....:). Samo jaz ne razumem cisto vsega
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 13.2.2008 23:00:05
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II ej...a ona razume vse hrvaško pa to? Razume, razume, tudi govori....:). Samo jaz ne razumem cisto vsega a ne? razumeš! če jaz skor vse razumem...jaz ful razumem, potem ti še več...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 13.2.2008 23:01:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Hrvasko oz. dalmatinsko razumem....samo otroske dalmatinscine ne vse... . Kaj je bilo danes lepega :)?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 13.2.2008 23:04:56
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Hrvasko oz. dalmatinsko razumem....samo otroske dalmatinscine ne vse... . Kaj je bilo danes lepega :)? hm...delala sem...do 9..potem akcija s tamalim...mal sem še zdaj pospravla-mravlje so v kuhinji bile pa so se tam nekaj šetele jutri pa v petek sem pa fraj... čez vikend imam pa en seminar...tako... pa ti? kaj si imela v mb, da naj bi pestke držali?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 13.2.2008 23:06:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Kdaj si pa spala
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 13.2.2008 23:07:24
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Kdaj si pa spala ej! dans čez dan nisem....ni bilo časa...v avtu malo
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 13.2.2008 23:07:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Maribor je ze passe, je bil ze vceraj.... . Danes pa krasen soncen dan za uzivanje. Pa se full pridna sem bila, se moram kar samohvalit .
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 13.2.2008 23:08:04
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Maribor je ze passe, je bil ze vceraj.... . Danes pa krasen soncen dan za uzivanje. Pa se full pridna sem bila, se moram kar samohvalit . zakaj si bila pridna?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 13.2.2008 23:08:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Kdaj si pa spala ej! dans čez dan nisem....ni bilo časa...v avtu malo Si se mal svercala, se mi zdi . Bo treba nadoknadit tole zabusavanje ob priliki...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 13.2.2008 23:10:57
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Kdaj si pa spala ej! dans čez dan nisem....ni bilo časa...v avtu malo Si se mal svercala, se mi zdi . Bo treba nadoknadit tole zabusavanje ob priliki... nisem jaz vozila, pa sem lahk mal dremala izkoristim zakaj si bila pridna no?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 13.2.2008 23:11:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki zakaj si bila pridna? Kr tko......naredila vse, kar vceraj nisem....vceraj nisem bila v formi...
|
|
|
kopanjeEvica22Kolikokrat na teden kopate svojega dojenčka?vsak dan (
31%)

vsak drugi dan (
28%)

2x na teden (
25%)

1x na teden (
15%)
Število vseh glasov: 369Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!