Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.2.2008 22:22:21
|
|
|
|
mami_miki
|
vem Nič...jaz flyfly
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.2.2008 22:22:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki Nič...jaz flyfly BajBaj flyfly :)). Tudi jaz pocasi...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.2.2008 22:23:06
|
|
|
|
Pikec
|
Jst, babe, grem sanjat ... v vseh smislih
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.2.2008 22:36:25
|
|
|
|
Anonimen
|
A zdej je pa konc?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.2.2008 22:37:45
|
|
|
|
taja27
|
O glej ga ... junaka
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.2.2008 22:39:19
|
|
|
|
Anonimen
|
A je se kdo tukaj? Jaz se kavo za jutri kuham...sem prej pozabila...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.2.2008 22:40:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Taja27, a to si ti na avataju? Dober je
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.2.2008 22:51:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Taja27, a to si ti na avataju? Dober je a se teb tud zdi, da na vrh strehe sedi? To je joga verjeten.. za ravnotezje..
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.2.2008 22:52:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: taja27 O glej ga ... junaka Katerga?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.2.2008 22:55:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy a se teb tud zdi, da na vrh strehe sedi? Na vrh strehe? Ne...nimam toliko domisljije... . Meni na pescino potegne...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.2.2008 22:58:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Na vrh strehe? Ne...nimam toliko domisljije... . Meni na pescino potegne... a ne vids neke crte vsporedne?? to ni pesek..
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.2.2008 23:02:52
|
|
|
|
taja27
|
ja, jst sm ... in ja ... sedim pa na vrh strehe ... spodi me pa lupček čaka, pa si ne upam dol ... a ne vidte al kaj?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 15.2.2008 7:10:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: purple Cel mesec me ni blo, sem bila brez računalnika. Sam da sem lahk spet tuuuuuuuu. Kak pa to da tebe ni blo? Ojej boga. Jaz pa mam prostovoljno odvajanje od računalnika nasploh... Pa ful mi ratuje Aja... pa dobro jutro vsem.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 15.2.2008 7:13:28
|
|
|
|
purple
|
Blagor tebi. Men pa ne rata. Jutro.
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 15.2.2008 7:15:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: purple Blagor tebi. Men pa ne rata. Jutro. Ja no sej tile pomenijo da tud meni ne. Prvi teden je še šlo.... pol pa.... Eh.. sej zdej bo hitr pomlad pa sonček, pa bomo več časa zunaj preživeli... Poln kufer mam že te zime in mraza.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 15.2.2008 7:16:44
|
|
|
|
purple
|
Priznam. da tudi jaz. Sem bolj poletni človek. Začnem živet pri 25 stopinjah.
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 15.2.2008 7:19:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: purple Priznam. da tudi jaz. Sem bolj poletni človek. Začnem živet pri 25 stopinjah. Ja to je taka najbolj idealna temperatura. Škoda ker ne obstaja kraj kjer bi bilo skoz tam okrog. Včeraj sem razmišljala da bi šla na poročno potovanje na Grenlandijo... pa sem si hitr premislila, ko sem prebrala, da morš met zimska oblačila.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 15.2.2008 7:22:40
|
|
|
|
purple
|
Kje si pa Grenlandijo našla. Pa še za poročno potovanje. Tople kraje išč.
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 15.2.2008 7:25:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: purple Kje si pa Grenlandijo našla. Pa še za poročno potovanje. Tople kraje išč. ja noooo... gledalasem eno knjigo o svetovnih čudesih... pa sem vidla sliko ene vasice (fuuuul lepo). Ma tist ki je ljudi tja zvlekel je bil tud idiot. Med une ledene gore.... Brrrrrrr.... Od zdaj naprej bom res orientirana na tople kraje ja... sam ne preveč tople. Puprple kako pa kaj "naraščaj"? A "uni padalec" se je že pozdravil?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 15.2.2008 7:29:37
|
|
|
|
purple
|
Padec je že pozabljen, na srečo. Drugač pa smo v muvingu 24h na dan - skoraj no. Rastejo, vsak dan so bolj "pametni", sploh pubertetnik, tak da... Tebi pa vidim, da šola lavfa. Čestitam.
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 15.2.2008 7:33:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: purple Padec je že pozabljen, na srečo. Drugač pa smo v muvingu 24h na dan - skoraj no. Rastejo, vsak dan so bolj "pametni", sploh pubertetnik, tak da... Tebi pa vidim, da šola lavfa. Čestitam. Oh puberteta.... Velik potrpežljivoasti želim. Čak a pr vas tse vsi glasbeno udarjeni (ups nadarjeni) ? Mah moja šola pa.... je ena srednja žalost. Za ta izpit sem se učila cel mesec.... zadnji teden pa sem mela vska dan kak živčni napad....Je celo moja mlajša sis mi razlagala snov Pa mi reševala naloge. Je bil izpit kar družinski projekt...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 15.2.2008 7:38:11
|
|
|
|
purple
|
Ja, pri nas so vsi, razen mene, glasbeno udarjeni. V jeseni gre še tamali v glasbeno, pol pa so komplet. Glasba, petje... pri nas vsak dan na sporedu. Viš kak je to fajn, da ti družina pomaga pri šoli. V slogi je moč.
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 15.2.2008 7:42:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: purple Ja, pri nas so vsi, razen mene, glasbeno udarjeni. V jeseni gre še tamali v glasbeno, pol pa so komplet. Glasba, petje... pri nas vsak dan na sporedu. Viš kak je to fajn, da ti družina pomaga pri šoli. V slogi je moč. Viš pol boste pa kot una družina iz MOje pesmi moje sanje... ka so že bli.... eh ne spomnim se... aja Von Trapp Sam posestvo z graščino vam še manjka. Aja no... sej ne vem... krda pa že mate vse to. Ja no v slogi je že moč... sam če ne bi nardila mislim da bi me vsi (za sis sem sigurna) mal bolj močno prijeli ker sem jih cel teden sekirala pa paničarila (ja ja sej vem da to ne pomaga.... ).
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 15.2.2008 7:46:16
|
|
|
|
purple
|
Nažalost nimamo, bi pa meli. Fajn je, da maš kerga za sikirat. Jaz se kr na mojga spravim. Včeraj sem se nasmejala, ko se mi je moj tavelik pohvalil, da je dobil šest pisem za valentinovo - od punc seveda. Ko pa sem ga vprašala od kerih, mi je rekel, da to ni moja stvar. Naj se zase brigam.
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 15.2.2008 7:48:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: purple Včeraj sem se nasmejala, ko se mi je moj tavelik pohvalil, da je dobil šest pisem za valentinovo - od punc seveda. Ko pa sem ga vprašala od kerih, mi je rekel, da to ni moja stvar. Naj se zase brigam. Oh ja... mami kr navadi se... zdej pridejo pa velike skrivnosti na vrsto.... Grem jz še mal zaljubljeno gledat moje knjige. Pozdravi PIkec če jo boš kje srečala
|
|
|
Likate posteljnino?Da. (
22%)

Ne. (
60%)

Včasih da, včasih ne. (
18%)
Število vseh glasov: 13047Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!