|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: My name is 03 007
14.2.2008 22:11:52   
erna14
torte in to zzzzzzzzzeeeeeeeeloooo dobre,cena otroske za 20 oseb je 47€ cca
http://www.pekarnajurcek-kolar.si/

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
14.2.2008 22:28:40   
thaiss
hude torteuser posted image user posted image  ... ste čist not padleuser posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
14.2.2008 22:52:32   
dskubin
Jaz jo bom kar sama spacala, tud še iščem ideje, tinaaja hvala, si mi pršparala mal cajta user posted image . So mi res lušne s ticino maso, samo meni to ni za jest user posted image - pr nas itak ni torta, če ni čokolade, pa več, kot je je, boljš je. Za mojga bi lahko samo kako 80% čokolado pretopila v kak model, pa bi blo to to user posted image

Btw, če kera rabi čokoladne drobtince al pa une pisane al pa lešnikov krokant - sm šla danes v Lidl po univerzalnega daljinca, k so nam originalnega otroci zj.... pa sm prišla domov s celo škatlo unga prvo omenjenga (škatlice po 100 oz. 200g po 19 centov). Nisem pa še poskusla, kolk so dobre (kupla čokoladne 50%, tok slabe, da ne bi pojedli ne morjo bit user posted image )

Aja, Diti se zahvaljuje za čestitke, jo je očka spat odnesel pa ga ni nazaj, klinc pa tako valentinovo user posted image . No ja, glih prtoževala se ne bom, me je včeraj peljal v gledališče in na gelati user posted image

< Sporočilo je popravil dskubin -- 14.2.2008 22:53:08 >

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
14.2.2008 22:54:05   
sezam
o, naomi je še pr živlen user posted image  A ste se pozdravl?

torte - lahko si jih pogledate še TULE

Pa TNX za toliko idej. Se ravno vbadam kako naročit za Ano. Tu bom pa že kako našla user posted image , da jo drug teden naročim

nočko

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
15.2.2008 0:00:58   
skačica
oh tole so pa super strani erna, tinaaja in sezam, jih že shranjujem, ker jaz torte ne bom sama pekla, nisem talentuser posted image .
Tičini masa- sva imela poročno torto s to maso oblito ali oblečeno(kakor hočte) in ni bogve kaj. Zelo lepo izgleda, ampak tako kot je rekla meaa mora bit spodaj bolj mastna masa, da se ta tičini ne tali al kaj vem kaj. Skratka- lepo za oko, za jest pa tko tko.

zoo- ja, jaz pridem v torek, če se bomo zmenile. Upam samo, da bo moja miška zdrava, danes je začela kašljat in hripav glasek ima, bova verjetno šle jutri k P. Upam, da je samo prehlad, ker vročine pa nima.

Midva sva valentinovo praznovala kar doma. Najprej sva nekaj sanjala, da bi šla ven na večerjo potem sva se pa odločila, da bomo vsi skupaj doma. Mož je pripravil mal pršuta, sirčka, koruze, penino,.... in smo lepo mal jedli, čvekali in se luštno imeli. Iza je jedla koruzo in sirček pa kruh seveda. Mož mi je podaril parfum Dior addict 2-zelo lepo diši.

Sem pa danes Izi v Pikapolonici kupila poganjalčka 5v 1 od Smobyja al kaj je. Men se zdi, da se tko reče. Skratka lahko ga Iza potiska pred sabo in zraven hodi, lahko se poganja, lahko se guga, lahko jo jaz vozim, ker ima tud potisno ročko....fajn zadeva, ampak stane skor 70 eurovuser posted image  Se pa sestavlja oz. razstavlja po potrebi.

draja- sem pozabila Živi čestitat za kobacanje. user posted image user posted image user posted image Superca. Ja ta vrtiljak je pa fajn, ampak tistih gumbov naši malčki po moje še ne morjo vrtet, ne vem no. Je tud namenjena igrača po enem letu.

porodniška- jaz sploh še ceglca odprla nisem tko da ne vem kok se mi je povišala, sem pa že prejšnji mesec dobila 7 eurov večuser posted image . Me je pa včeraj razveselila pošta v kateri so mi iz firme poslali plačilno listo- regres smo namreč že dobili in kar lepo vsoto. Mater sem bla vesela. Ga pa vsako leto dobimo najkasneje do sredine marca. Ne vem v čem je fora.

sibil- res imaš veliko razgovorov, upam, da dobiš službo čimprej.

Grem počasi spat, upam, da bo mirna noč, jutri pa da bo moja Iza zdrava, ker zvečer grejo mati na Eroikouser posted image . Lahko noč.

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
15.2.2008 0:27:55   
Pikca
pozor, nova živalska vrsta v ljubljanskem ZOOuser posted image :

user posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
15.2.2008 0:47:36   
Pikca
...ja luštno je blo v živalskem vrtu, sem takoj za, da ponovimo v torek v širši zasedbiuser posted image .
... Jernejček je sprobal buggsterja 2008 in pravi, da mu je dosti bolj všeč kot obstoječa marelca... sam brez veze kupovat zdej, ko ima mami že mišice in ga lahko nosiuser posted image

popoldne sem bila pa na govorilnih v vrtcu - prvič - Živa menda lepo napreduje, se vedno bolj vključuje, začela je sodelovat... sem prav vesela, upam, da bo kmalu tudi jest začela v vrtcu... drugače pa pripravljajo plesno predstavo na temo Mojce pokrajculje in starši naj bi naredili kostume... Živa se je odločila, da bo burja (veter)user posted image user posted image  - kako zgleda burja?? mislim, kako naj bi zgledal kostumuser posted image , pa zakaj ne more bit zajček, lisička al kej tazga bolj enostavnegauser posted image user posted image

torte - punce, hvala za linke, superrr!

Skačica - tazga poganjalca sem tudi jaz gledala... ga bo najbrž dobil za RD...

a tok je že urauser posted image  hitr v postlo, da ne bo treba dvojne doze kafeta jutri...

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
15.2.2008 7:45:33   
A-N-J-A
No pa še mal od mene.Bor je že ok,upam da mi bo pustu kaj napisat,saj je zdele dva dni na men visuuser posted image .

tinaaja-na vse zgodi moram torte gledat ti,ti lumpauser posted image .Pa tko da veš da jutri pride ena po voziček,me je že drugič klicala,pa sploh nimam oglasa not,ne vem kje je vidlauser posted image .No pa sem rekla ok ga prodamuser posted image .
Tko da zna bit B in B v B,pa kafe v BBuser posted image .

nova vrsta v živalskem vrtu-mi je všeč in res upam da se te vrsti v torek pridružimuser posted image .

kati-upam da si kaj boljš,Žigiju so itak že A prijel,ne?Ponoč mu pa res daj kar z injekcijo,je najlažje.Pa v info A lahko zamudiš 1h da je še pokrit kroh,kakšno celo nočuser posted image .

Ok moja smrekca me že vleče za hlače in jokauser posted image .

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
15.2.2008 7:50:03   
tejčica
Hana in Lan, user posted image  za 11 mesecev.

Pikca, a Živa bo pa kar burja.user posted image Ti res ne vem povedat kako bruja izgleda, sem jo samo čutla, vidla pa še ne.user posted image  Naredi ji kakšno razmršeno frizuro, pa na roke kaj da bo s tem mahala in burjo delala. Ma, nimam pametne ideje.
Uf ste enih tort nalimaleuser posted image , me je kar lakota popadla.user posted image  Ma kaj ve boste vse same torto delale? Sicer pa meni ta masa ni preveč všeč, imam raje navadno kremo gor. Zgleda pa res lepo, ja.

Skačica, u pri vas so pa pridni da že sedaj regres nakazujejo. Jaz bi tuuuuud. Sedaj, pa pol aprila še enkrat.user posted image

Naomi, pa kje si se ti skrivala tolko časa. Ste že vsizdravi pri vas?

Kati, pocajtajta se!user posted image

Cv105, pri vas je bilo pa pestro.user posted image

Meaa, srečno na izpitu.user posted image
Anja, user posted image  da je Bor že ok.

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
15.2.2008 7:52:58   
tinaaja
anja, ampak B naroci v At, ne vzet v rutarju user posted image user posted image

Glede zamujanja z AB - meni so vsssiiii ornk poudarjali, sploh P, da naj bomo res tocni user posted image

aja, nasa noc je bila user posted image non stop vrtenja, premikanja,  ggrrrrrrrr mislim, da sta zgornji dvojki na pohodu.. lejci - znano?

Burja kosim - veliko trakov v modri in beli barvi user posted image

kasneje

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
15.2.2008 8:09:42   
A-N-J-A
anja, ampak B naroci v At, ne vzet v rutarju

Najbolš da mi ga kr ti naročiš,k maš prakso,da ne bo spet takih kolobocij kot zadnjičuser posted image .Plačam seveda jazuser posted image .

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
15.2.2008 8:13:31   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A

anja, ampak B naroci v At, ne vzet v rutarju

Najbolš da mi ga kr ti naročiš,k maš prakso,da ne bo spet takih kolobocij kot zadnjičuser posted image .Plačam seveda jazuser posted image .

v kolikor se bos odlocila, komot user posted image   je un princip, k prek klika placas, tko da zmenim se lahko jaz, placas pa sama, k ze znas user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
15.2.2008 8:55:05   
draja
Jutro!

Danes smo pa mi tko fajn spali, da sem vstala pred Živo in v miru spila kavico, tko da sem bila že dobre volje in pripravljena na igro, ko je mala misica vstalauser posted image .

Torte mislim, nikoli zjutraj nič ne jem, samo danes sem pa laaaačnaaaauser posted image . Mi bomo mal omejeni, ker bomo imeli brez jajc in mleka, ampak bomo verjetno vseeno jo naročili, da bo bolj lepauser posted image .

Vse najboljše Hana in Lan!!!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
15.2.2008 8:56:16   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
Burja kosim - veliko trakov v modri in beli barvi user posted image

Točno isto je men šinlo čez možgane user posted image .

Kwa, a sam men zgledajo vse te torte user posted image ? Sorči punce... Sej neč ne rečem, na slikci so lepe, sam pa buh ne dej, da moram kako takole s centimetrom "glazure" pojest. Ko sem bla mejhna, so mi šli vsi rojstni dnevi blazno na živce - ker so me vsi silili, naj pa ja VSAJ EN košček tortice pojem (takrat so ble še une putraste in). Grozna sem! Pr nas bomo imeli ali skutino ali pa rahlo čokoladino (pa ne vem če ne bom kr jest pekla - sej letos je oblika še nepomembna user posted image ).

Super, da je Borči boljš! Žiga je mel ponoči 3 enourne izpade z jokom user posted image . Pomojem ga je trebušček bubal al kaj jaz vem. Vem samo, da zadnjo rundo je ravno zapančal in se je slišalo, ko se je čist tekoče podriskal. Ja, grozna sem - nisem ga previla. Res nisem mela srca, da ga še enkrat zbudim. Za arcnije se je pa lih čist točno kr sam zbudu. Tko da....

CV, jst mam recept za prekomerno potenje - tuš, tuš, tuš, tuš, žajfa, deodorant,... user posted image
Tole še ne smem pozabt - Lejči, impresionirana sem! Bravo, res!!!! user posted image  Kok časa je pa trajalo, da je od glodanja žlice prešla na idejo, da lahko z njo tudi zajema in v usta daje?

Meaa, držim pesti za danes user posted image . Sam, če bi bla tvoja mama, bi ti pa dala lekcijo o samo zadnjem dnevu učenja pred izpitom user posted image  user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
15.2.2008 9:24:45   
A-N-J-A
Ko smo glih pri tortah,za prvi roj.dan smo jo naročili pri Galeriji grad.Bila je zanič ko svina,tiste bodice so bile 5cm puter,not pa višnjevauser posted image .
Zgledala je pa tkole:
user posted image

No za drugi roj.dan nismo hotli naredit iste napake in smo jo naročili pri Zvezdi.Mal pripomb jer blo(ful šlampast narejena,malo mase in čist premal sočna),ampak je bla vseen 10x boljša od prejšne.
user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
15.2.2008 9:33:18   
Pikca
Burja kosim - veliko trakov v modri in beli barvi
user posted image user posted image user posted image , že iščem primeren material... tak, da frfota... sej mogoče bo še lažje naredit kot če bi bla zajčekuser posted image

Jernejčka ful nekaj napenjauser posted image , bom res Hipp nabavla namesto Aptamila...

zdele pa čakava obisk ene bodoče mamice, ki se pride mal poučituser posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
15.2.2008 9:34:44   
tinaaja
Zato jaz prisegam na doma narejene torte, ker mi z izjemo dveh, ni nobena res dobra. 

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
15.2.2008 9:39:02   
Dajadada
Kwa, a sam men zgledajo vse te torte ? Sorči punce... Sej neč ne rečem, na slikci so lepe, sam pa buh ne dej, da moram kako takole s centimetrom "glazure" pojest.

Enako...naj bo čimbolj naravna...al čokolada al pa samo smetana povrhu, pa čimmanj barv in okraskov. Zame je najbolj zakon torta iz navadnega biskvita, notri sadje, čez pa smetana in kakšni čokoladni okraskiuser posted image . Sej ne zgleda nevem kaj, ampak je pa dobra njami, njami...od krem se mi pa želodec obrne.

Jst sem bolj leva za peko, tako da jo bom kar pri Nejčevi tetki naročila...ona je pa majstruser posted image .

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
15.2.2008 10:45:06   
A-N-J-A
Madonca na drugo stran smo padleuser posted image .
Erna-daj povej mi,ko si likaš lase,a morjo bit čist suhi,al mal vlažni.al kago gre touser posted image ????

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
15.2.2008 11:00:41   
draja
Jah itak, da imava v torek z Živo prvič nevrofiziterapijo ob 12:30 tko da naju ne bo v ZOO user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
15.2.2008 11:43:07   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A
Erna-daj povej mi,ko si likaš lase,a morjo bit čist suhi,al mal vlažni.al kago gre touser posted image ????

Lohka jst? NE SI JIH LIKAT!!!! user posted image  user posted image
Čist mal vlažni lasje, dej si gor prej vsaj na konice kak serum, da si ne uničiš čist las. Pa keramičen likalnik, pomojem. Pa ne me vprašat od kje mi to user posted image
Dajadada, men je tud taka torta k si omenla najboljša - sam se mi zdi, da je pa otroc nimajo najraj... Bomo še razmsel. Pa men so dobre torte v Hotelu Mons. Mogoče pa bomo šli tja pogledat....

Draja - pol pa v sredo v živalca, a ne? user posted image  K men se zdi, da bo Žiga že kt nov v sredo user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
15.2.2008 11:50:36   
Dajadada
Mene pa nekaj trese, pa glavo mi bo razneslo...po moje se nekaj kuha...shit. Tamauček tudi kar kiha, mal kašlja...upam, da ne bo nič.

Midva tudi v torek ne moreva, ker imam zobarja, pa imam zelo slab občutek, da tudi zdrava ne bova, tko da pol itak ne morva nikamor. Pa v ponedeljek začnem delatuser posted image , jaaaaoooo, jst kar ne bi. Čeprav še zmer boljš imeti službo kot ne. Vas čist razumem tiste, ki jo iščete, da bi z veseljem začele delat, sam da bi dobile delo. Tako da tudi jaz ne bom preveč jamrala...bomo že nekako.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
   [Brisano sporočilo]
15.2.2008 12:00:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 2748
15.2.2008 12:05:43   
cv105
Hana in Lan ... vse najboljše ... user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i
CV, jst mam recept za prekomerno potenje - tuš, tuš, tuš, tuš, žajfa, deodorant,... user posted image

ma dej no, kje si to pobrala ... ker ne pomaga ... user posted image

torte ... ja, pri nas je dolgo časa veljalo pravilo, da če so lepe, niso dobre in obratno ... najina poročna je bila oboje ... lepa in dobra ... tako, da bo tam naročena tudi Maksova user posted image

sicer pa opažam, da vedno več otrok tort enostavno ne mara ... jeseni in pozimi ima veliko Maksovih bratrancev rojdan ... in vedno je bilo zraven en kup sošolcev, ki torte niso jedli ... včasih bi se pa ubili za tortico ... user posted image  

burja ... nekaj s trakovi ja ... jaz sem bila ulala let nazaj babica zima ... papirnate trakove mi je mami na elastiko prišila, da je nastalo krilce, lasulja z dvema roza pentljama je bila prav tako iz trakov ...  

meaa ... srečno na izpitu ...

ju3 šoping odpade user posted image  ... ostali trenerji odpovedali in mora najin ati peljat smučarčke na tekmo ... BV

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
15.2.2008 12:29:42   
skačica
dan!

Sva z malo nazaj od P. in mala je baje zdravauser posted image , ampak kašlja pa še vedno. Je rekla, da je grlo ok, ušeska super, pljučka zdrava, skratka nič ji ni. Mater sem vesela, ker grem danes na Eroiko in bi blo res smotano, da bi bla tamaučka bolana.

zoo- men je tud v sredo ok, se mi zdi. Moram še svoj planer pogledatuser posted image , sem pa bolj zasedena kot če bi hodila v službo.

torta- mah, jaz bi imela lepo in dobro, sej tako bomo tud našli. Sem za Izin krst naročila in je bila lepa(na vrhu je blo mal smetane) pa še dobra zelooooooooooooo.

likalnik za lase- moja sestra ga ima, je bil malo dražji in je menda mal boljši(ne vem če res) in ga uporablja na suhih laseh. Men jih je tud že zlikala in je fajn, ampak pri tej frizuri zdej(pažuser posted image ) ne pride v poštev. Komaj čakam, da zrastejo.

Kako glupo vreme je zunej, midve ne bova šle nič ven, že zaradi Izinega zdravja pa tud zato, ker v tem meglenem vremenu ne vem kaj bi počela zunaj. Se bova s poganjalčkom kar po stanovanju vozileuser posted image , sicer sva se pa že prej mal sprehodile, ko smo šle k zdravnici.
Je pa ta tanova P veliko bolj prijazna kot naša (zdej imamo 3 pediatre v našem ZD in sicer našo, potem pa ostale 3 dneve se pa še 2 zvrstitauser posted image ), je pa mal staromodna, ker je že v penziji. Ampak men to čist paše, da predlaga za kakšno bolj lažjo stvar samo kak čajček pa inhalacije s kamilicami pa take domače zadeve in ne piše kar takoj recepta.

Grem se z Izo ukvarjat.

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?