Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

, pr nas to ne deluje, ker bi se moglo naslonit na ograjo, mi imamo pa luknjo tam. No, bomo že kaj zgruntali. Pol sva šla na eno kavico in domov kuhat kosilo. Mali je danesa pal pol ure. Ne vem, kaj mu je ampak po pol ure spanja se začne dret. Hm, nimam pojma. POl pa ga včasih tolk časa tolažim da zaspi, danes je bil pa tako lep vreme zunaj, sva šla pa na Bled. Je bilo krasno! Zaspal je šele pri kranju. ampak sem ga pol kr lepo zbudila.
.....sm začela ful kašlat in je nevarno za kšno plučnco.....baje.....pa še ful razsaja.....
Matic. Maša pa samo še razlaga kako kam ne sme (trgovina, igrala, vrtec, ...), da ne bo njen Matic spet zbolel. Ma je boga. Pomoje se prav krivo počuti, ko takole govorimo ko se kaj pogovarjamo, ona pa vse snema. in si seveda razlaga po svoje.
ta del jutra mi je najlepši. Ko se te razveseli kot boga.