|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nesrečna, ker ni tako kot prej
19.2.2008 22:05:31   
lysa
Pri porodu so mi kar fajn prerezali presredek in me lepo zašili. Šivi so se kmalu lepo zacelili. Od tega je že več kot eno leto in imam še vedno blazno boleče spolne odnose, včasih pa tudi krvavim tam, kjer je bil najgloblji šiv. Na dotik tiste točke, pa čutim, kot bi pritisnila na neko točko v anusu in je moteče pri predigri. Posledično, predvsem zaradi bolečin, se spolnih odnosov izogibam kot kuge, moj mož pa 'nori'. Resnično sem čedalje bolj nesrečna zaradi tega, ker vsepovsod berem, da bi se to moralo že zdavnaj urediti, jaz pa sem še vedno praktično na istem kot sem bila po porodu. Pred porodom sem neizmerno uživala v spolnosti in sva to tudi pogosto prakticirala in pričakovala sem, da bo po rojstvu malega isto ... Saj me je pa prav groza, če bi slučajno po nesreči še enkrat zanosila in da me še enkrat prerežejo ...
Najtežje pa mi je zato, ker nimam rame, na kateri bi se zjokala, saj ko sem z nekaterimi poskušala govoriti o tem, so bili kar tiho ali pa so se naredili, da so me preslišali. user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nesrečna, ker ni tako kot prej
19.2.2008 22:12:28   
ROŽICI
ti verjamem..sam po letu in pol bi moglo to minit.
kaj pa če obiščeš ginekologa?

(odgovor članu lysa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: nesrečna, ker ni tako kot prej
19.2.2008 22:21:08   
simona9
jaz bi tudi šla k ginekologu na tvojem mestu. lp

(odgovor članu ROŽICI)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: nesrečna, ker ni tako kot prej
19.2.2008 22:21:37   
lysa
Ravno te dni sem začela razmišljati, da bi mogoče res šla do ginekologinje. Sama si več ne znam pomagat, se pa ne bi rada osmešila.

(odgovor članu ROŽICI)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: nesrečna, ker ni tako kot prej
19.2.2008 22:24:46   
rija
verjamem, da ti mora biti zelo hudo, sploh, ker mož nori.....

pot pod noge punca,pa čimprej h ginekologu, ker očitno je šlo nekaj narobe. popravit boš morala prej ali slej...pa bolje, če prej.....user posted image

saj se bo vse porihtalo, medicina je pa ja tak napredna, da ti naredijo nove joške, kaj nebi enega šiva popravili user posted image

_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu lysa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: nesrečna, ker ni tako kot prej
19.2.2008 22:25:04   
maychika
joj te čisto razumem. mene tudi boli, čeprav sem bila rezana samo pri prvem porodu, zdaj pri drugem pa ne, pa me vseeno boli ko hudič. in tudi vskršna želja me je minila. mož je sicer zelo potrpežljiv, ampak bogve kako dolgo bo to prenašal. še če bi bila pri volji, sem takooo utrujena )imam eno še ne dve leti staro punčko in eno ki bo stara 4 mesece) in zvečer, ko bi se on "na hitro pocrkljal" user posted image , bi jaz najraje kar dol padla...sploh, ko je treba vse igrače še pospravit ta petič ta dan, pa kuhinjo in ostalo...groza. da o tem, da me vsakič boli ne govorim. res...ne deluje prav pozitivno name, čeprav se skušam s tem čim manj obremenjevati...pa saj veš da to ne gre. upam, da se ti to res čim prej zrihta, čene pa se res posvetuj z ginekologom. mogoče ima rešitev, čeprav...

_____________________________

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu ROŽICI)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: nesrečna, ker ni tako kot prej
19.2.2008 22:27:24   
maychika
joj pa sploh te ne sme bit sram, ginekologi so vsega vajeni in ne misli, da boš prva s tako težavo k njemu prišla...kar pojdi, sploh če tudi zakrvaviš vsakič...

_____________________________

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: nesrečna, ker ni tako kot prej
19.2.2008 22:33:21   
blak
Joj, kako te razumem. Rodila sem pred skoraj 2 leti. Tudi mene so precej rezali in imela sem grozne težave s hemeroidi, ampak res grozneuser posted image , da še nekaj mesecev po porodu nisem sploh točno vedela, kaj me boli:rana ali hemeroidi. No po kakih 8ih mesecih sem šla na sanacijo epiziotomijske rane in pred enim tednom spet. zdaj čakam, kako bo, saj mi šivi niso še odpadli in nisva še user posted image , ampak se mi zdi, da tistega čudnega motečega filinga, ki sem ga čutila prej, ko sem skrčila mišice, sedaj nimam.
Si predstavljam, kako tvoj nori, ker vem, kako je moj norel.
Nujno povej tvojemu G. Ti povem, da sem v zadnjih treh mesecih bila ene petkrat pri moji G, ker me je poslala še do kirurga, na magnetno resonanco me je hotela poslat, me vsakič pretipavala in sva skupaj ugotavljale, kje točno me sploh boli.  Prejšnji teden sem bila operirana in sem na odpustnem pismu pebrala, da mi je še neko "zadevco" našla, ki je poslala na testiranje. Kontrolo imam čez dva dobra tedna. In tokrat resnično upam, da bo ok, ker to je tako boleče (in ne le fizično), da je joj.

Srečno!

(odgovor članu ROŽICI)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: nesrečna, ker ni tako kot prej
19.2.2008 22:36:07   
blak
IZVIRNO SPOROČILO: lysa

Ravno te dni sem začela razmišljati, da bi mogoče res šla do ginekologinje. Sama si več ne znam pomagat, se pa ne bi rada osmešila.


Zakaj pa osmešila? Naredi to zase! Moraš! Sama sem bila že čisto paf zaradi tega in sem tako srečna, da se je moja G tako zavzela zame. Res me je rešila!

(odgovor članu lysa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: nesrečna, ker ni tako kot prej
19.2.2008 23:00:04   
lex
Jaz teh težav sicer nimam, so me pa prvič zelo veliko rezali, ker sem imela vakuum, pa mi je potem pri drugem manj vrezala in malo tudi popravila prejšnje šive. Da te malo potolažim, da drugič ni nujno tako grozno kot prvič. sploh pa če krvaviš idi do G in naj pogleda kaj se dogaja tam spodaj, ker tole ni čisto OK.
Verjemi, da se ne boš osmešila, ampak ti bo lažje svetoval/a kaj storiti in kaj urediti.

_____________________________

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu blak)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: nesrečna, ker ni tako kot prej
20.2.2008 9:36:01   
anndreja
.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: nesrečna, ker ni tako kot prej
20.2.2008 10:45:02   
lara larissa
Nimaš se za kaj osmešit, ti kr lepo stopi do ginekologa pa da zadevo nekak pošlihtate, ker če se do zdaj ni popravlo se zna še zavlečt. Pot pod noge......

(odgovor članu anndreja)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: nesrečna, ker ni tako kot prej
20.2.2008 11:22:18   
glen
Pri meni je tudi trajalo skori leto dni da so se šivi popolnoma zacelili oz. da nisem imela več bolečih spolnih odnosov.
Povem ti pa, da je tudi dosti v naši glavi,ker veš da te bo najbrž malo bolelo se že pred odnosom zablokiraš in se ne sprostiš .
Nama je pomagal en gel ,sem pozabla kako se kliče ki je za vlažitev nožnice(ga kupiš v lekarni brez recepta).Pa čeprav nisem imela nikoli suhe nožnice.
Nama je pol zelo gladko steklo,čeprav zdaj sem mnenja da je blo vse v moji glavi.Z uporabo gela pa sem se sprostila ker sem kao mislila da nama gel pomaga.
Poskusita še vidva.
Srečno

(odgovor članu lara larissa)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: nesrečna, ker ni tako kot prej
20.2.2008 11:27:36   
glen
Pa še neki.Pojdi takoj do svojega gin. in naj te pregleda.
Jaz sem 6 mes. po porodu tudi obiskala svojega gin. zardai bolečin pri spol. odnosu.Gin pa je ugotovil da sem bila tudi notri malo raztrgana in me po porodu niso zašali,samo zunanji šivi ampak se je začelo samo celit tako da je reku da naj še malo počakam in stanje se je pol izboljšalo.
Kaj pa če se pocartata kako drugače?

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: nesrečna, ker ni tako kot prej
20.2.2008 14:16:26   
Anonimen
Jaz sicer nisem bila šivana, razen tistih dveh lepotnih šivčkov in po porodu nisem imela težav, sem pa jih imela eno obdobje prej, ko se mi je na vhodu v nožnico naredila ena ranica, ki se ni in ni hotela zaceliti. Bolelo me je tako, kot da bi mi nekdo 1000 igel zapičeval notri. Grozno. Sex me je povsem minil, itak, ker me je bolelo, možek je bil pa tudi vse prej kot dobre volje. A veš, moškim je seks še bolj pomemben kot ženskam, s tem dobijo neposredno sporočilo, da so ljubljeni, pomembno, jih imamo rade. In zato težko razumejo, zakaj jih odrivamo stran.
Jaz sem šla do G. in je bila super prijazna, mi svetovala cel kup enih kremic in enomesečno vzdržnost user posted image user posted image user posted image , da se ranica povsem zaceli. In ko se je končno se je zacelila, meni pa še vedno ni pasalo. Ker sem imela v glavi blokado, strah pred bolečino in sem bila vsakič povsem nesproščena. Potem sva se z lubijem pogovorila, si vzela čas, vedno je bilo vse podrejeno meni in čez nekaj tednov je stvar spet stekla.

Tako da ti kar skoči h G., da te pregleda, da se fizično zaceli stvar, potem moraš pa še v glavi narediti premik. In možku razložit tako, da bo razumel, zakaj ti ni do seksa. Da ne zavračaš njega ampak ti ne paše zaradi tebe. Lahku mi pa rečeš, da naj si prestavlja, kako bi bilo, če bi si v svojega korenjaka zapičeval igle. Da si bo vsaj za silo predstavljal.

Aja, pa še kakšen lubrikant si lahko nabavita, da ne bo na suho user posted image . Če nisi sproščena, ni podmazovanja in še bolj boli user posted image .

(odgovor članu glen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: nesrečna, ker ni tako kot prej
20.2.2008 14:23:05   
majrim
user posted image user posted image user posted image hvala bogu nisem edina...vem,da ni smešno,ampak se človek potolaži,ko vidi,da ni samuser posted image ...pri nas bo zdaj 8 mesec po porodu,pa še vedno boli...sva pa rešla problem tako,da sem v DM-ju kupla Play gel ...user posted image ...se namamžeš - ti ali on,po želji in zadeva steče...bo treba malo bolj pogostouser posted image  da grejo mišice spet na svoje mesto...
...srečno!!!!!!!!!!!

_____________________________

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: nesrečna, ker ni tako kot prej
21.2.2008 7:07:22   
sanosan
Tudi jaz te povsem razumem. Imam že drugi porod za sabo in ti lahko povem, da ni mus, da bo isto kot po prvem. Pri obeh porodih sem bila šivana in po prvem sem imela kar lep čas probleme, me je peklo in bolelo priuser posted image , sem bila pri g., mislila, da gre za kakšno glivično vnetje, itd., potem pa sma tudi mi2 odkrila Play gel in se je zadeva čudežno izboljšala. Sedaj po drugem porodu pa sem bila tudi šivana, šivi so se po prihodu domov zrahljali in rana je zevala. Jaz sem bila v paniki, kako se bo to zacelilo in kako me bo vse bolelo. In čudežno, pri prvem user posted image  je bilo vse vredu in nobenih bolečin.

Pojdi čim prej do svojega g., da pogleda, zakaj krvaviš. Kar se tiče drugega proroda, pa se ne obremenjuj, je še prezgodaj in ni rečeno, da bo isto ali slabše.

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: nesrečna, ker ni tako kot prej
21.2.2008 10:10:35   
jaša2
nima ti za kaj bit nerodno, punca!!!! očitno niso tak fajn poštimali stvari kot bi mogli in nima to nobene veze s tabo! čimprej idi h G, kr spolne težave niso kar tak ena mlaenkost. zaradi tega zna it marsikaj narobe v zvezi.
mene so sicer lepo zašili in nimam nobenih bolečin, se mi je pa pogled na spolnost nekam spremenil user posted image . ne vem zakaj, prej sem bla ful "aktivna", pripravljena sprememb, igric...zdaj pa kot ena klada...kot bi mi blo nerodno...najbrž podzavestno tud zaradi tega, kr imam še vedno 16 kg več kot pred nosečnostjo, pa je mala stara že 9m. in se ne počutim več tak privlačna, čeprav mi fant govori ravno nasprotno.
tebi je pa njabrž še x-krat bolj težko, ker se nimaš na koga obrnit in ti ne stoji ob strani in te tolaži.

res, čimprej na pregled!!!

pa upam, da se čimprej poštima!user posted image

_____________________________

Žensko srce je kot globok ocean, poln skrivnosti...

(odgovor članu sanosan)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: nesrečna, ker ni tako kot prej
21.2.2008 10:51:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jaša2

kot bi mi blo nerodno...najbrž podzavestno tud zaradi tega, kr imam še vedno 16 kg več kot pred nosečnostjo, pa je mala stara že 9m. in se ne počutim več tak privlačna, čeprav mi fant govori ravno nasprotno.


Nič biti nerodno! Si lepa, seksi, ženstvena, zapeljiva! Vsaka ženska je lepa. En prijatelj je lepo rekel o svoji punci: prej je bila dekle, po porodu je postala ženska, z lepimi oblinami, malo trebuščka, zrela, odrasla. In mu je sedaj še bolj privlačna ravno zaradi tega user posted image user posted image user posted image . Tako da, v akcijo. Imejte se rade, take kot ste. Seksi ni tisto, kar je videt navzven, temveč, kar je v naši glavi. Če se v glavi odvijajo navihane stvari, se tudi v postelji in ta žar je tisto, kar privlači.

(odgovor članu jaša2)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: nesrečna, ker ni tako kot prej
21.2.2008 11:41:02   
benika
Nič biti nerodno! Si lepa, seksi, ženstvena, zapeljiva! Vsaka ženska je lepa. En prijatelj je lepo rekel o svoji punci: prej je bila dekle, po porodu je postala ženska, z lepimi oblinami, malo trebuščka, zrela, odrasla. In mu je sedaj še bolj privlačna ravno zaradi tega . Tako da, v akcijo. Imejte se rade, take kot ste. Seksi ni tisto, kar je videt navzven, temveč, kar je v naši glavi. Če se v glavi odvijajo navihane stvari, se tudi v postelji in ta žar je tisto, kar privlači.


user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem rodila prvič pred 2,5 leti in bila kar lepo prerezana, poleg tega sem pa fasala še hematom na prerezu. In še danes me zaboli, ko se vsedem na školjko oz. včasih med spolnimi odnosi.

lysa, tebi pa nima bit kej nerodno, lepo pojdi do G, povej kako in kaj, pa ni vrag, da se bo uredilo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?