Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

.
 . 

.
 .  datum sem dobila 18.3. - -klicala pa sem najprej že decembra in potem še januarja.... sam mislim, da bi bilo fer da bi enako obravnavali tiste ki pokličejo kot tudi tiste, ki pridejo osebno, glede na to, da dekleta in žene kličejo iz cele SLovenje in nima ravno vsak možnosti priti osebno.
    datum sem dobila 18.3. - -klicala pa sem najprej že decembra in potem še januarja.... sam mislim, da bi bilo fer da bi enako obravnavali tiste ki pokličejo kot tudi tiste, ki pridejo osebno, glede na to, da dekleta in žene kličejo iz cele SLovenje in nima ravno vsak možnosti priti osebno.   
     aha sem ravno vidla tvoj post... žal žal bom jaz očitno zadnja na vrsti
   aha sem ravno vidla tvoj post... žal žal bom jaz očitno zadnja na vrsti  .
 .  .
 .  

.  Človek hoče biti pošten in uvideven do ostalih....Tako, da mi je žal da res nisem klicala že dec. No ma saj itak 3.3. je že tu in zdaj nima smisla
 .  Človek hoče biti pošten in uvideven do ostalih....Tako, da mi je žal da res nisem klicala že dec. No ma saj itak 3.3. je že tu in zdaj nima smisla  .
 . 
			 in upam da se bo okoli 04.03. pokazal +
 in upam da se bo okoli 04.03. pokazal +  
   . Pa tudi moj G je tudi rekel da takoj po prvi M poskusiva.
  . Pa tudi moj G je tudi rekel da takoj po prvi M poskusiva.  .
 .  .
 . 

no upam, da boš kmalu na vrsti - mogoče pa dobiš datum ravno 18.3. pa bova skupaj ležali in se tolažili
    no upam, da boš kmalu na vrsti - mogoče pa dobiš datum ravno 18.3. pa bova skupaj ležali in se tolažili