|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.2.2008 22:53:11
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki ok...upamo....upam, da bo, to in ono in tretje... skoz ko upamo, nismo zdaj... Kaj recimo upas ti? Ce lahko poves... ...in ce ne bi upala, kaj bi bilo drugace? upam: da bom zdrava, srečna, priskrbljena, da bodo vsi okrog mene to, da bo jutršnji dan lep,....vse to je brezveze!...to so strahovi!!! bojim se... vso upanje, sreča, zdravje, vse je tukaj zdaj: ampak, nočemo videt...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.2.2008 22:53:44
|
|
|
|
Anonimen
|
ja vsi pravijo:kot tolažbo, da je življenje šola, da te uči Kaj je sploh cilj zivljenja? Da se ucis? Ali da ga zivis? Ce zivis....se tudi cesa naucis :). Ce se ucis....ali nujno ob tem tudi resnicno zivis? Ali si samo v soli?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.2.2008 22:54:18
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II ...ampak samo spominjanje, tega, kar že vemo, pa smo pozabili... V bistvu res ze vse znas.... Jaz sem to videla (ja videla, ha ha ) pri otroku...ko sem cisto sproscena, vse vem..in vse je tocno prav. ja...VSE JE PRAV! ni napak...nič ne narediš narobe v očeh Boga...vse je prav in vse je DOBRO...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.2.2008 22:55:11
|
|
|
|
Anonimen
|
ostane samo VEDENJE,SPOZNANJE...IZKUSTVO je najpomembnješe Ampak....a se ponavadi ne ustrasimo, ko izkustvo pride? Sploh ce pride v obliki, ki je nismo pricakovali?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.2.2008 22:56:07
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II ja vsi pravijo:kot tolažbo, da je življenje šola, da te uči Kaj je sploh cilj zivljenja? Da se ucis? Ali da ga zivis? Ce zivis....se tudi cesa naucis :). Ce se ucis....ali nujno ob tem tudi resnicno zivis? Ali si samo v soli? da živiš...mi pa umiramo glej kaj vse počnemo: če bi HOTELI, zares HOTELI, bi lahko takoj prekinili vso lakoto na zemlji, vse vojne...! pa parvimo: joj kako so bogi...saj...to ustvarjamo...rabimo nasprotja, da se lahko vidimo: če nimaš ideala kaj je suho, ne moreš videt, da si debel
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.2.2008 22:56:08
|
|
|
|
Anonimen
|
upam: da bom zdrava, srečna, priskrbljena, da bodo vsi okrog mene to, da bo jutršnji dan lep,.... Jutrisnji dan je vedno lep.....ce ga lepo gledas :).
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.2.2008 22:56:52
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II upam: da bom zdrava, srečna, priskrbljena, da bodo vsi okrog mene to, da bo jutršnji dan lep,.... Jutrisnji dan je vedno lep.....ce ga lepo gledas :). Mič....ne jutri! ZDAJ! ta trenutek....kaj je jutri?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.2.2008 22:57:48
|
|
|
|
Anonimen
|
...vse je prav in vse je DOBRO... Ce lahko to sprejmes....ampak pricakovanja (sori Tjazy, da te kopiram.... ) so drugacna...in ce je realnost drugacna od pricakovanj, nam ni dobro in nam ni prav.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.2.2008 22:58:23
|
|
|
|
mami_miki
|
jutri ne obstaja, včeraj tud ne....vse živiš zdaj: namen je združit preteklost in sedanjost...mi pa smo skoz-al jutri ali prej...sam zdaj ne...pol pa gre mimo...pa vidiš, da umiraš, ne živiš
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.2.2008 22:59:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki IZVIRNO SPOROČILO: Mič II upam: da bom zdrava, srečna, priskrbljena, da bodo vsi okrog mene to, da bo jutršnji dan lep,.... Jutrisnji dan je vedno lep.....ce ga lepo gledas :). Mič....ne jutri! ZDAJ! ta trenutek....kaj je jutri? Zato je pa bv upati na jutrisnji dan, ki bo itak prisel in itak bo popoln kot je vsak dan, ker v pricakovanju jutrisnjega dne zamujam danasnjega.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.2.2008 22:59:37
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II ...vse je prav in vse je DOBRO... Ce lahko to sprejmes....ampak pricakovanja (sori Tjazy, da te kopiram.... ) so drugacna...in ce je realnost drugacna od pricakovanj, nam ni dobro in nam ni prav. še ena: ODVRZI VSA pričakovanja!to je ena izmed teh, ki se je treba rešit kaj še te lahko zmoti, če nič ne pričakuješ? kaj še te lahko razočara? moli, za ljubezen, za sebe in cel svet...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.2.2008 23:00:19
|
|
|
|
Anonimen
|
če nimaš ideala kaj je suho, ne moreš videt, da si debel Torej sem rabila izkusnjo "slabe" mame, da ugotovim, da sem v bistvu dobra
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.2.2008 23:00:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Dober večer! Kako ste kaj. Ful globokoumna debata, če smem pripomnit
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.2.2008 23:00:28
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki IZVIRNO SPOROČILO: Mič II upam: da bom zdrava, srečna, priskrbljena, da bodo vsi okrog mene to, da bo jutršnji dan lep,.... Jutrisnji dan je vedno lep.....ce ga lepo gledas :). Mič....ne jutri! ZDAJ! ta trenutek....kaj je jutri? Zato je pa bv upati na jutrisnji dan, ki bo itak prisel in itak bo popoln kot je vsak dan, ker v pricakovanju jutrisnjega dne zamujam danasnjega. ja!tako sem mislila...in če skoz upaš na jutrišnji dan...a sploh živiš?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.2.2008 23:01:13
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II če nimaš ideala kaj je suho, ne moreš videt, da si debel Torej sem rabila izkusnjo "slabe" mame, da ugotovim, da sem v bistvu dobra ja...v tvojih očeh slaba-v Mičkinih ...v božjih pa ne...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.2.2008 23:01:28
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica Dober večer! Kako ste kaj. Ful globokoumna debata, če smem pripomnit hej!
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.2.2008 23:01:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica Ful globokoumna debata, če smem pripomnit Čau :)). Itak, anytime... . Daj, reci kaksno z nami :).
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.2.2008 23:02:11
|
|
|
|
Anonimen
|
ja!tako sem mislila...in če skoz upaš na jutrišnji dan...a sploh živiš? Sem videla, kasneje. Cist me sisas, se vedno...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.2.2008 23:02:39
|
|
|
|
mami_miki
|
ej...ta knjiga Pogovori z bogom..mi je odprla oz. mi odpira ful novo dimenzijo...res...Mič...Solatka...morta prebrat! sta z namenom dobili povabilo...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.2.2008 23:03:00
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II ja!tako sem mislila...in če skoz upaš na jutrišnji dan...a sploh živiš? Sem videla, kasneje. Cist me sisas, se vedno...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.2.2008 23:03:03
|
|
|
|
Anonimen
|
ja...v tvojih očeh slaba-v Mičkinih ...v božjih pa ne... V mojih ne....razen dvakrat na leto.... v drugih pa...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.2.2008 23:03:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica Ful globokoumna debata, če smem pripomnit Čau :)). Itak, anytime... . Daj, reci kaksno z nami :). Itak... sam moram najprej neki dokončat. Pol se vam pa pridružim!
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.2.2008 23:03:51
|
|
|
|
Anonimen
|
ej...ta knjiga Pogovori z bogom.. Kdo je avtor? Jaz pa eno od Oshoja berem :).
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.2.2008 23:03:59
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II ja...v tvojih očeh slaba-v Mičkinih ...v božjih pa ne... V mojih ne....razen dvakrat na leto.... v drugih pa... drugi kličejo na pomoč...drugih ne moreš odrešit...lahk sam sebe...lahko pa moliš za njih, pa širiš...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.2.2008 23:04:30
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica Ful globokoumna debata, če smem pripomnit Čau :)). Itak, anytime... . Daj, reci kaksno z nami :). Itak... sam moram najprej neki dokončat. Pol se vam pa pridružim! sam res! da neboš zahinavila
|
|
|
|
otroška trgovina na internetunada56Nakup otroške obutve, oblačil, igrač in športne opreme preko spleta. Ali bi kupovali?DA, idealno (
21%)

DA, če je dostava brezplačna (
33%)

NE, raje obiščem trgovino (
46%)
Število vseh glasov: 165Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!