Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

,
Ok. Jaz jo ne. Mi gre pa na živce, če so tla prašna, še huje, umazana. Tla skoraj vsak dan brišem z vlažno krpo. Stanovanje je kar veliko. Če bi hotela pospravljati, pa pospravljam resnično lahko 24 ur na dan. Ko pa sonce sije, jau, uh, jau! Kaj vse vidim. Pol pa drgnem, pucam, lep dan pa odide. Lp
. Tla posesam in pomijem enkrat tedensko, drgač pa vsak dan po kuhinji in hodniku pometem smeti. Prah hitro pobrišem vsak dan s prontno gobicami, okna pomivam takrat ko so umazana (drgač pa enkrat mesečno), zaves nimamo. Omarce v kuhinji sproti, ko so katera vrata umazana pošpricam s prontom in s pap. brisačkam obrišem. Perem in sušim sproti, da se mi ne nabirajo cunje.
pa dragi tok. Likam ne, ker imamo sušilca. Posteljnino menjam na štirinajst dni. Ta velka dva svojo sobo sama pospravljata, jst sam nadziram. Od malega jo jst vsak dan. Postle ne pospravljam (itak imamo jogi rjuho in dve rjuhi za pokrit, pol pa še pouštre). Posodo zlagamo sproti v pomivalca, ko je poln ga zalaufamo. Kuhamo ne ravno vsak dan. To delo si z možem deliva. Aja pa še rože zalivam enkrat tedensko ali po potrebi. Mislim, da se lah kr pohvalim in ima skozi pospravljeno. To je to.
takoj ga dodam med svoje prijatelje