Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.2.2008 23:15:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Motovilcica, katera stran?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.2.2008 23:16:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Jz vaju sploh ne štekam... kako knjigo? kako stran? Vsaka ima eno knjigo pred sabo...povej eno stran in ti napiseva, kaj pise v vsaki knjigi :).
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.2.2008 23:18:38
|
|
|
|
mami_miki
|
ok: ON SPRAŠUJE: Kaj pa, če bom Bogu vnaprej hvaležen za nekaj, kar se ne bo nikoli uresničilo? To bi lahko vodilo k razočaranju. Bog odgovorja: hvaležnosti ne moreš uporabljati kot orodje, s katerim bi sleparil boga:kakor pripomoček, s kateri bi speljal vesolje na limanice. Sam sebi ne moreš lagati. Tvoj duh bo poznal resnico tvojih misli. Če praviš: "Hvala Gospod za to in ono", medtem, ko ti je vseskoti popolnoma jasno, da tega znotraj tvoje resničnosti trenutno ni, ne moreš pričakovati, da bo to bogu manj jasno kakor tebi in da ti bo zaradi tega to priskrbel. Bog ve, kar veš ti, in tisto kar veš, se ti prikazuje, kot tvoja resničnost.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.2.2008 23:19:36
|
|
|
|
mami_miki
|
Ej...ti kr napiši, te bom vprašala, če nebom razumela
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.2.2008 23:20:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Kdaj bos pa ti dala en konkreten motovilcek? Ko ga bom nasla... ze to solato sem KOMI zbrskala.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.2.2008 23:20:19
|
|
|
|
Anonimen
|
"Ljudi govore drugima da bi sami mogli da veruju u ono sto govore". To pise. Kaj mislis?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.2.2008 23:21:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Kdaj bos pa ti dala en konkreten motovilcek? Ko ga bom nasla... ze to solato sem KOMI zbrskala. Kako se rece motovilec po anglesko :). Sori m_m, mal te hocem prehitet...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.2.2008 23:21:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala Gospod za to in ono", medtem, ko ti je vseskoti popolnoma jasno, da tega znotraj tvoje resničnosti trenutno ni, ne moreš pričakovati, da bo to bogu manj jasno kakor tebi in da ti bo zaradi tega to priskrbel. Hmmm....za kaj se zahvaljujem...pa tega v mojem zivljenju ni?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.2.2008 23:22:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Motovilcica, katera stran? 5
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.2.2008 23:22:42
|
|
|
|
mami_miki
|
No-kaj se vsi sprašujemo: Zakaj smo tu? Bog odgovarja: Da bi se spominjali tega, kar ste v resnici,tudi poustvarjali. Povedal sem ti znova in znova. Pa mi ne verjameš. Vendar je tako prav in tako mora biti. Kajti resnično, če sam ne ustvariš takšnega, kakršen si, takšen ne moreš biti.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.2.2008 23:23:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Motovilcica, katera stran? 5 Na pet so samo podatki o avtorju....na petnajst se zacne.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.2.2008 23:23:51
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Hvala Gospod za to in ono", medtem, ko ti je vseskoti popolnoma jasno, da tega znotraj tvoje resničnosti trenutno ni, ne moreš pričakovati, da bo to bogu manj jasno kakor tebi in da ti bo zaradi tega to priskrbel. Hmmm....za kaj se zahvaljujem...pa tega v mojem zivljenju ni? ne vem..a veš ti? ne vem, zakaj ti je bilo to namenjeno,
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.2.2008 23:24:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki ne vem..a veš ti? ne vem, zakaj ti je bilo to namenjeno, Ne vem se.....mogoce jutri zjutraj. Kaj ti mislis?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.2.2008 23:25:04
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II "Ljudi govore drugima da bi sami mogli da veruju u ono sto govore". To pise. Kaj mislis? ja...res je!
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.2.2008 23:25:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki IZVIRNO SPOROČILO: Mič II "Ljudi govore drugima da bi sami mogli da veruju u ono sto govore". To pise. Kaj mislis? ja...res je! Ne vem, ali je bilo namenjeno tebi ali meni.... . Najbrz vsem...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.2.2008 23:26:27
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki ne vem..a veš ti? ne vem, zakaj ti je bilo to namenjeno, Ne vem se.....mogoce jutri zjutraj. Kaj ti mislis? mogoče jutri zjutraj...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.2.2008 23:27:24
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki IZVIRNO SPOROČILO: Mič II "Ljudi govore drugima da bi sami mogli da veruju u ono sto govore". To pise. Kaj mislis? ja...res je! Ne vem, ali je bilo namenjeno tebi ali meni.... . Najbrz vsem... ne more bit sam meni ali tebi...namenjeno je vsem...sam vidi tisti, ki hoče... vsi imamo pred nosom...sam raje trpimo pa se grebemo-vsi pa bi radi mir a ni hecno no...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.2.2008 23:28:05
|
|
|
|
Anonimen
|
mogoče jutri zjutraj... Dej povej...k ti ves...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.2.2008 23:28:54
|
|
|
|
Anonimen
|
vsi imamo pred nosom...sam raje trpimo pa se grebemo-vsi pa bi radi mir a ni hecno no... Ja, hecno je, cist.....do konca
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.2.2008 23:29:39
|
|
|
|
mami_miki
|
Mič...a mi narediš eno uslugO?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.2.2008 23:30:15
|
|
|
|
mami_miki
|
daj sposodi si to knjigo...al pa ti jo jaz kupim, sam povej, kam naj pošljem
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.2.2008 23:30:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Mič...a mi narediš eno uslugO? Kaj pa?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.2.2008 23:30:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Motovilcica, katera stran? 5 Na pet so samo podatki o avtorju....na petnajst se zacne. tej pa 22
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.2.2008 23:31:12
|
|
|
|
Anonimen
|
daj sposodi si to knjigo...al pa ti jo jaz kupim, sam povej, kam naj pošljem A bi jo morala prebrat?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.2.2008 23:31:20
|
|
|
|
mami_miki
|
ko berem to knjigo,sploh ne razmišljam, ampak ti da ful čutenja tega kar piše...prvič se mi to dogaja-pa sem jih kar nekaj prebrala, pa še neeeeeeeeeeeeeeee berem rada...prva ki me pritegne! ostalo bolj na silo...raje na izkušnjah
|
|
|
|
Savnanje..noname..Ali nosečnica lahko hodi v savne?Da (
20%)

Ne (
65%)

Ne vem (
15%)
Število vseh glasov: 230Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!