Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

, ko je sam doma, kosilo pa skuha. Običajno je tako, da jaz kuham, ker sem doma veliko pred njim in se ne zgodi, da je pred mano doma. Ko pa je doma (ko je na dopustu, jaz pa ne npr.), potem pa kuha on. Se pa običajno zmeniva en dan prej kaj bi kuhala, ne glede na to kdo kuha, tako da potem ni neskuhanega kosila
in je vse delal - vsak dan sesal, si skuhal če je bilo treba, v glavnem je bilo vedno pospraljeno, da ko je njegova mami prišla domov je bilo vse narejeno. Zdaj ko živiva skupaj pa se je spremenil. Zdaj vse naredim jaz. Ni mi jasno kako je prej za mamo se sam spomnil kaj je treba postorit, a zdaj je skos na rač in niti pomisli ne da bi kaj naredil namesto mene.
Sem ga razvadila ali je pač mamin sinek samo mamici pomagu?
No sej zdej sem mal spremenila prakso in kuham sele po 17-18h ko prideva notr. In me vec ne gane tako, ce moz nima prec hrane na krozniku ko pride domov.