|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Doberman
24.2.2008 9:52:43   
Anonimen
Sosedje imajo dobermana, ki je dopoldan zaprt. Popoldan pa ga spustijo, da se gre iztrebit. Seveda mu je naša zelenica najbolj všeč.
Da bi ga peljali na sprehod še nisem videla.
Predvsem me skrbi, ker imam polletno hči, ki bo poleti plazila, pes pa bo spuščen še vedno iztrbljal na našo travo. Sploh si ne predstavljam kaj bi storila z otrokom v naročju, če bi pes slučajno popadel?

Ali lahko ima lastnik v strnjenem naslelju hiš dobermana spuščenega?
Kaj lahko v tem primeru storim?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Doberman
24.2.2008 9:59:15   
želva
pes mora biti na javnih površinah privezan.
najprej se pomeni z lastniki in pač povej naj ga peljejo kam drugam kakat.Mi imamo tud take fajn sosede, nekajkrat smo jih opozorili,zdej pa kar drekce na lopatko dam pa vržem k sosed na dvoriščeuser posted image , pa se ne sekirajo. sicer imamo mi tud psa, sam ko je zunaj je privezan ali pa je vedno kdo z njim zunaj.Pa vrečke imam skoz pri sebi, da za njim pobiram drekce.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Doberman
24.2.2008 10:00:36   
jolly123
Kje so pa lastniki takrat ko je pes na zelenici? Ali poberejo kakce za njim ali jih pustijo? 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Doberman
24.2.2008 10:05:03   
natasaom
dobermani radi mal uidejo.samo to ni opravičilo.sosede opozori,če pa misliš da ne bo učinka pa lahko pokličeš policijo..k nam so 1x prišli ko smo imeli dobermana in nam je stegnu med bloke .noben pes ne sme bit spuščen v naselju.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Doberman
24.2.2008 10:05:50   
noe
Isto so imeli naši sosedje dobermana in še eno malo fedrco, oba sta veselo hodila na potrebo na našo parcelo.S tem da je doberman preskakoval ograjo, tamal pa si od spodaj spodkoplje in zleze noter.Tako , da nama poleg dreka, še ograjo skoz uničujejo.Lani jim je doberman poginil, tako da imama problem še samo s tamalim cuckom.
Najboj me pa razjezi, ker ona lastnica skoz govori , da nam hodijo drugi psi noter ne njen, pa za vsak , ko pridema najdema noter samo njenga psa.
Lahko kličeš plicijo in je visoka kazen zaspuščenega psa, sploh če se sam potika po drugih parcelah in še po možnosti brez nagobčnika. Midva je za enkrat še nisva, ampak ne manjka velik.

Pa zato niso krivi ne psi, ne pasma psov, pač pa  glup folk, ki si omisli psa, pol pa vse kar naredi za njega mu vrata odpere, da se gre kao pes zlaufat .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Doberman
24.2.2008 18:22:29   
nuala
Pomeni se s sosedom. Povej mu, da se bojiš psa in da pes opravlja potrebo na vaši zelenici, kar te moti. Daj mu jasno vedeti, da pričakuješ izboljšanje. Če ne bo pomagalo, mo daj še pisno opozorilo, potem pa ga prijavi.
Seveda si lahko omisliš tudi ograjo, ker pot zna biti dolgotrajna.

Doberman, ki ga spustijo zato da opravi potrebo, te ne bo ugriznil. Če pa pride blizu tebe in otroka bodi pri miru. Ne kriči, ne mahaj z rokami. To velja seveda za druge pse tudi, ne samo za dobrmana ( ki je inteligenten pes in redko napade ).

_____________________________

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Doberman
25.2.2008 23:07:11   
* Mateja *
Kaj je zelenica vaša la je javna? Ker če bi se tuj pes usral na mojo travo pred mojo bajto in bi to jaz vidla bi lastnik drek pojedel.  Če pa ne vidiš nimaš kaj...

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Otroški dodatek v letu 2024: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?