Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. S solzami v očeh mislim nate, ker me tvoj odhod v prodnišnico spominja na september 2006 in najin skupni odhod v porodnišnico
.
Pa pred enim mesecem smo imeli isto sranje s temi ušesi. Jaz ne vem, zakaj jo tako pogosto bolijo.... Maks je pa na srečo v redu. Danes bi morali biti skupaj doma, ker imam počitnice, pa je šel Maks kar v varstvo, da greva z Emo lahko k zdravnici. Zdaj pa spi, ubožica moja mala. Pa tako jo boli, meni jo je pa prav hudo gledati. Zdaj že mene bolijo ušesa, samo zato, ker bi ji tako rada pomagala in odvzela bolečine.... Res, takega joka pri njej nisem navajena....
in je čudežno malo bolje. Najraje nebi šla na izpit, ampak potem se bom pa sekirala, tako, da sem rekla, da se bom potrudila in šla- pa bo kar bo, saj če padem bo enako kot bi prestavila, lahko pa naredim........
, sem prišla samo prečekirat, če je Arabela že kej sporočila
. tko da mu ne bomo vec tezili s tem.