Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

.
in na vhodu v kamp je pisalo Ahoooj!!
men to enostavno ne bi šlo, sem že itak tu mač preobremenjena s svojo podobo in svojim telesom in ne vem čim še pol pa da bi še tam naga hodla, uh.... Moram pa rečt ja da je zakon nag plavat
z oblikovanjem, pa se mi podira kazalo, pa.... hB da je petek, jutri gresta mojadva v ribnico, bosta izbeglice jaz pa bom študirala.
.., mogoče kakšno leto kasneje...
, za jutri pa planiram izlet v Lj v šoping
za Tajo, da bo kmalu bolje!
uh sem dobila takoj 100 utripa. Pa včeri mi je lepo s flumastri pobarval kišto kjer so drva noter pa hladilnik pa mizo pa sto, mater je blo vse lepo, roke je imel pa take kot bi se šel kakšno dimnikarstvo, pa ravno črn flumaster je vlačil okol. Pa jih vedno skrijem a kaj ko jih je tavečja našla in valda so flumastri boljši od barvic. Dobr da so vodni in je vse lepo šlo dol. Zadnič je imel pa kr pohod po bajti pa mal po steni v predsobi pobarval, mal po steni v kuhni, mal po J kuhinji, mal po tleh. Uh sem brez besed itak imamo vse stene poheroglifane smo kot v kameni dobi