Anonimen
|
Čer! Kako ste kaj? Vidim, da niste kej velik zgovorne, se kr potepate. Lepo, lepo! Mi smo na istem, skoz na potepu in skoraj nič doma. Tolk da prespimo... No, včasih tudi prebedimo... Imam pa novico - ALEN IMA 2 ZOBKA!!!! V bistvu so kr š****, ampak začetek pa je! Prvega je dobil v nedeljo, drugega pa takoj v ponedeljek. Kooooončnooooo! V četrtek imamo rojstni dan, praznovali bomo pa trikrat. Prvič mi 3je v četrtek, drugič family v soboto, tretjič pa friends v nedeljo. Upam, da bom sfolgala laufarijo. Ma bo že... Za službo še kr nč novega. Juter kličem okol, v petek pa pošljem drugi krog prošenj. Kolumbo kako je s tvojimi podvigi? Mater mi gre na živce tole vse... Atena777 kako ste? Pikepoke za vse bolančke! Mi smo včeraj bili pri prijateljih in smo se z otročki igrali, kr na enkrat pa Alen zlije mojo kavo na sebe. Še sreča, da kava ni bila vrela! Js sm kr otrpnila. Sta ga moj in prijateljica reševala mokrega bodija in žabic, js sm ga pa kr držala... Si sploh ne predstavljam, da bi bila kava vrela, ker je bil cel polit. Je traba ful pazit na take stvari! Sem povedala mojemu, da imamo že 2 februarčici noseči, kako fajn! In je reku, naj kr sporočim, da bom js tretja Midva sma se zdej najedla fast food-a in js ne morem spat, morm mal odsedet tole maščobo Grem knjigo brat. Se slišimo!
|