Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

). In s tem se strinja tudi partner, ker ko/ce bomo enkrat ziveli skupaj, bodo pac za vse veljala enaka pravila. Me pa fant ne sili v nic in ko rabim time out, si ga pac vzamem.
s partnerjem s katerim živimo. Na govorilne in sestanke hodim jaz, če hočta kam iti vprašata mene, skratka glavno besedo pri vzgoji imam jaz. Se pa zelo dobro razumejo in si medsebojno pomagajo. Malega pa vzgajava oba skupaj. Mislim, da nam kar ratuje da smo zgledna družina, čeprav včasih pride tudi do krega in potem sem jaz tista črna ovca. Vsak s svoje strani mi govorijo kaj in kako. Pol mi je pa dost pa jim rečem, da naj mi dajo mir pa naj se sami zmenjo. Drugi dan je pa že vse po starem. Moram pa rečt, da nisem dosledna pri kaznih in prehitro popustim. Pol mi pa moj pravi, ja sej zato pa je tko, k ni nobene kazni. Pa se sam nasmejim.